Close
Harminc centi friss hóval vár Magyarország legnagyobb sícentruma

Harminc centi friss hóval vár Magyarország legnagyobb sícentruma

Szerdától beindult a síélet Bánkúton.

Mintegy harminc centiméternyi friss hóval lepték meg a felhők a bánkúti síterepet, így minden adott volt, hogy a szerdai nyitásra az üzemeltetők előkészítsék a pályákat. A felvonók közül a C és D jelűket állították üzembe – írja a Síelők.hu.

A pálya hivatalos oldalán elérhető információkból kiderül, hogy napi létszámkorlátozás van érvényben, ezért 13 óráig csupán napijegy vásárlására van lehetőség.

A Covid-protokoll értelmében a szociális helységekben és a kiszolgáló terekben maszkot kell viselni, mint ahogy a felvonók használatakor is. Sportolás közben nem kötelező a maszk vagy a csősál használata, de ajánlott. Az üzemeltetők kérik az előírt másfél méteres távolság betartását, valamint figyelmeztetik a Bánkútra érkezőket, hogy a hozott étel kizárólag a parkolóban, az autóban ülve fogyasztható el. A teljes szabályzat itt olvasható. 

Jelenleg Magyarországon Eplény síterepén lehet síelni, mint ahogy megnyitott a hazánk legmodernebb síliftjével rendelkező Mátraszentistváni Sípark, továbbá a Kékestető is. Sikeres hóágyúzáson van túl a visegrádi Nagyvillám Sípálya, akinek viszont nincs kedve léceket csatolni, nézegesse ezt a síházat.

(Forrás: Síelők.hu, Bánkút.hu)

 

FOLYTASD EZZEL
Még ebben a hónapban újranyit New York legelegánsabb szállodája
Irigyeljük kicsit a franciákat: mostantól olcsón vonatozhatják körbe az országukat
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom