Close
Harminc centi friss hóval vár Magyarország legnagyobb sícentruma

Harminc centi friss hóval vár Magyarország legnagyobb sícentruma

Szerdától beindult a síélet Bánkúton.

Mintegy harminc centiméternyi friss hóval lepték meg a felhők a bánkúti síterepet, így minden adott volt, hogy a szerdai nyitásra az üzemeltetők előkészítsék a pályákat. A felvonók közül a C és D jelűket állították üzembe – írja a Síelők.hu.

A pálya hivatalos oldalán elérhető információkból kiderül, hogy napi létszámkorlátozás van érvényben, ezért 13 óráig csupán napijegy vásárlására van lehetőség.

A Covid-protokoll értelmében a szociális helységekben és a kiszolgáló terekben maszkot kell viselni, mint ahogy a felvonók használatakor is. Sportolás közben nem kötelező a maszk vagy a csősál használata, de ajánlott. Az üzemeltetők kérik az előírt másfél méteres távolság betartását, valamint figyelmeztetik a Bánkútra érkezőket, hogy a hozott étel kizárólag a parkolóban, az autóban ülve fogyasztható el. A teljes szabályzat itt olvasható. 

Jelenleg Magyarországon Eplény síterepén lehet síelni, mint ahogy megnyitott a hazánk legmodernebb síliftjével rendelkező Mátraszentistváni Sípark, továbbá a Kékestető is. Sikeres hóágyúzáson van túl a visegrádi Nagyvillám Sípálya, akinek viszont nincs kedve léceket csatolni, nézegesse ezt a síházat.

(Forrás: Síelők.hu, Bánkút.hu)

 

FOLYTASD EZZEL
Míg északon városokat zárnak le, délen a mozik megnyitására készülnek az olaszok
Bécsben teljesen elszabadult az őrület
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom