Close
Harminc centi friss hóval vár Magyarország legnagyobb sícentruma

Harminc centi friss hóval vár Magyarország legnagyobb sícentruma

Szerdától beindult a síélet Bánkúton.

Mintegy harminc centiméternyi friss hóval lepték meg a felhők a bánkúti síterepet, így minden adott volt, hogy a szerdai nyitásra az üzemeltetők előkészítsék a pályákat. A felvonók közül a C és D jelűket állították üzembe – írja a Síelők.hu.

A pálya hivatalos oldalán elérhető információkból kiderül, hogy napi létszámkorlátozás van érvényben, ezért 13 óráig csupán napijegy vásárlására van lehetőség.

A Covid-protokoll értelmében a szociális helységekben és a kiszolgáló terekben maszkot kell viselni, mint ahogy a felvonók használatakor is. Sportolás közben nem kötelező a maszk vagy a csősál használata, de ajánlott. Az üzemeltetők kérik az előírt másfél méteres távolság betartását, valamint figyelmeztetik a Bánkútra érkezőket, hogy a hozott étel kizárólag a parkolóban, az autóban ülve fogyasztható el. A teljes szabályzat itt olvasható. 

Jelenleg Magyarországon Eplény síterepén lehet síelni, mint ahogy megnyitott a hazánk legmodernebb síliftjével rendelkező Mátraszentistváni Sípark, továbbá a Kékestető is. Sikeres hóágyúzáson van túl a visegrádi Nagyvillám Sípálya, akinek viszont nincs kedve léceket csatolni, nézegesse ezt a síházat.

(Forrás: Síelők.hu, Bánkút.hu)

 

| pálya | magyarország | | síelés

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram