Close
Harminc centi friss hóval vár Magyarország legnagyobb sícentruma

Harminc centi friss hóval vár Magyarország legnagyobb sícentruma

Szerdától beindult a síélet Bánkúton.

Mintegy harminc centiméternyi friss hóval lepték meg a felhők a bánkúti síterepet, így minden adott volt, hogy a szerdai nyitásra az üzemeltetők előkészítsék a pályákat. A felvonók közül a C és D jelűket állították üzembe – írja a Síelők.hu.

A pálya hivatalos oldalán elérhető információkból kiderül, hogy napi létszámkorlátozás van érvényben, ezért 13 óráig csupán napijegy vásárlására van lehetőség.

A Covid-protokoll értelmében a szociális helységekben és a kiszolgáló terekben maszkot kell viselni, mint ahogy a felvonók használatakor is. Sportolás közben nem kötelező a maszk vagy a csősál használata, de ajánlott. Az üzemeltetők kérik az előírt másfél méteres távolság betartását, valamint figyelmeztetik a Bánkútra érkezőket, hogy a hozott étel kizárólag a parkolóban, az autóban ülve fogyasztható el. A teljes szabályzat itt olvasható. 

Jelenleg Magyarországon Eplény síterepén lehet síelni, mint ahogy megnyitott a hazánk legmodernebb síliftjével rendelkező Mátraszentistváni Sípark, továbbá a Kékestető is. Sikeres hóágyúzáson van túl a visegrádi Nagyvillám Sípálya, akinek viszont nincs kedve léceket csatolni, nézegesse ezt a síházat.

(Forrás: Síelők.hu, Bánkút.hu)

 

FOLYTASD EZZEL
Van zsákjában minden jó? Óriási szigorításokat hozott a Mikulás az oltatlanoknak Ukrajnában
Hajmeresztő összegre kezdték bírságolni az oltás nélkül tömegközlekedőket Rómában
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom