Close
Újra lehet koktélozni Budapest legszebb tetőbárjában

Újra lehet koktélozni Budapest legszebb tetőbárjában

Szigorú egészségügyi intézkedések mellett nyitott meg a High Note SkyBar.

A kijárási korlátozások enyhítésével párhuzamosan, közel három hónapos szünet után újra megnyitott az Aria Hotel Budapest tetőbárja, a High Note SkyBar. A vendégek biztonsága érdekében a szálloda vezetése felére csökkentette a bár kapacitását, ezenfelül pedig a magyar szakmai szervezetek egészségügyi ajánlásait, a nemzetközi tapasztalatokat és egy New York-i szakértő tanácsait figyelembe véve megalkották saját higiéniai protokolljukat. A világ legjobbjának választott luxus butikhotel számára a vendégek egészsége az első, miközben a High Note SkyBar a változások ellenére is a megszokott, felejthetetlen élményt nyújtja.

A családi tulajdonban lévő Library Hotel Collection központja New Yorkban, a koronavírus-járvány által legsúlyosabban érintett városban található. A szállodalánc New York-i, torontói, illetve európai tagintézményei, köztük az Aria Hotel Budapest március óta zárva tartanak, a budapesti korlátozások enyhítésének köszönhetően az Aria Hotel, a hálózat tagjai közül elsőként, óvatos mozdulatot tett az újraindulás felé: megnyitotta tetőbárját.

“Egy luxusszálloda esetében a vendégek egészsége a legfontosabb, de a hozzánk érkezők kikapcsolódni jönnek, és nem észlelhetnek színvonalbeli változást, zavartalanul kell nagyon magas minőségű szolgáltatást nyújtanunk. A helyzet mindenki számára ismeretlen, így az óvatos nyitás is a folyamatos felügyeletről és a tanulásról szól számunkra is, az egészségügyi protokollunkkal azonban igyekszünk garantálni vendégeink biztonságát. A szállodalánc New York-i központjának köszönhetően nemzetközi rálátással is rendelkezünk a helyzetre, ráadásul egy olyan város tapasztalatait használhatjuk fel a biztonságos környezet megteremtéséhez, amelyet a járvány a világon talán a leginkább sújtott” – mondta Peter Velk, a Library Hotel Collection magyar származású vezérigazgatója.

A Condé Nast Traveler által 2018-ban világ tíz legjobb tetőteraszának választott High Note Skybar mindennap délután négy és éjfél között várja a vendégeket. A csapat különböző whisky-, rum- és tequila alapú koktélokkal várja a kikapcsolódni vágyókat, a Bazilika kupolájára és budai Várra nyíló pazar kilátást pedig a válogatott magyar felvágott- és sajttál, házi kenyérropogós és szicíliai nocellara olívabogyó teheti teljessé.

A Magyar Turisztikai Ügynökség, illetve a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége ajánlásait, a magyar kormányzati előírásokat, valamint a nemzetközi tapasztalatokat figyelembe véve csökkentett kapacitással, a megfelelő biztonsági szabályok betartásával működik jelenleg a High Note SkyBar. A kötelező előírások mellett extra óvintézkedéseket is bevezettek: a bankkártyás fizetésen túl érintésmentessé tettek több folyamatot, a vendégeknek a személyzet nyit ajtót, indítja a liftet, húzza ki a széket, de a bármenüt is saját telefonon lehet végigböngészni QR kóddal, és a bár területén több kézfertőtlenítőt is elhelyeztek.

Az új helyzet az eddigieknél szigorúbb működési előírásokat követel meg, és miközben szállodai szolgáltatást még nem nyújtanak, a Library Hotel Collection a taghotelekre vonatkozó új biztonsági protokoll összeállításán dolgozik saját orvosszakértőjük segítségével. Az amerikai hatóság által ajánlott tisztítószerek mellett érintésmentes lázmérőkkel, a munkatársak napi többszöri vizsgálatával, a közösségi terek, mint például a lift érintésmentessé alakításával, vírusölő fólia alkalmazásával igyekeznek minél veszélytelenebbé tenni a jövőben a szállodai szolgáltatásokat.

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom