Close
Kulturáltabbá válik a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér fapados várója

Kulturáltabbá válik a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér fapados várója

Január elején új épülettel bővült a Budapest Airport: az utasmóló névre hallgató tér a közutálatnak örvendő “karámot”, “csirkekeltetőt”, “csóróvárót” váltotta fel. A bővített, modernizált, 11 500 négyzetméteres épület mostantól számottevően jobb körülményeket biztosít majd azoknak, akik a low fare légitársaságokkal utaznak. 

Sokan vélik úgy, a karámnak csúfolt repülőtéri váró teljességével méltatlan és kellemetlen ránk nézve, hogy ez a megoldás egyáltalán nem európai, hogy attól még, hogy diszkont légitársasággal utaznak, igenis kijárna a színvonalasabb szolgáltatás, a nyugatibb bánásmód. A kritikusok most fellélegezhetnek, ugyanis átadták az utasmólót, amely jelentősen modernebb és megérdemeltebb, mint éveken át használt elődje.

Tudvalévő, hogy a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren éveken át az ideiglenesnek tűnő bádoglabirintuson keresztül lehetett eljutni az induló gépekig, hóban-sárban ugyanazon úton kellett megközelíteni a járatunkat. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy úgy hírlik, maguk a fapados légitársaságok ragaszkodtak ehhez a szisztémához, hogy megspórolják a buszos szállítást, esetleg az utashidas megoldást.

Mostantól tehát mind a BUD dolgozói, mind az utasok elégedettebbek lehetnek: 2020 új rendszert hozott, és további fejlesztések várhatóak a főváros repterén.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: MTI/Kovács Tamás, Unsplash) 

FOLYTASD EZZEL
Korlátozások és nagy remények: Így indul az idei síszezon Európában
Borzalmas a járványhelyzet Kárpátalján, a legszigorúbb besorolás jön a régióban
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom