Close
Kulturáltabbá válik a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér fapados várója

Kulturáltabbá válik a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér fapados várója

Január elején új épülettel bővült a Budapest Airport: az utasmóló névre hallgató tér a közutálatnak örvendő “karámot”, “csirkekeltetőt”, “csóróvárót” váltotta fel. A bővített, modernizált, 11 500 négyzetméteres épület mostantól számottevően jobb körülményeket biztosít majd azoknak, akik a low fare légitársaságokkal utaznak. 

Sokan vélik úgy, a karámnak csúfolt repülőtéri váró teljességével méltatlan és kellemetlen ránk nézve, hogy ez a megoldás egyáltalán nem európai, hogy attól még, hogy diszkont légitársasággal utaznak, igenis kijárna a színvonalasabb szolgáltatás, a nyugatibb bánásmód. A kritikusok most fellélegezhetnek, ugyanis átadták az utasmólót, amely jelentősen modernebb és megérdemeltebb, mint éveken át használt elődje.

Tudvalévő, hogy a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren éveken át az ideiglenesnek tűnő bádoglabirintuson keresztül lehetett eljutni az induló gépekig, hóban-sárban ugyanazon úton kellett megközelíteni a járatunkat. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy úgy hírlik, maguk a fapados légitársaságok ragaszkodtak ehhez a szisztémához, hogy megspórolják a buszos szállítást, esetleg az utashidas megoldást.

Mostantól tehát mind a BUD dolgozói, mind az utasok elégedettebbek lehetnek: 2020 új rendszert hozott, és további fejlesztések várhatóak a főváros repterén.

A kaland folytatódik

Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog.

Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: MTI/Kovács Tamás, Unsplash) 

Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom