Close
Álomszép sirályszárnyas Mercedesre lehet lecsapni még egy hétig

Álomszép sirályszárnyas Mercedesre lehet lecsapni még egy hétig

A licit majdnem félmilliárd forintról indul. Mutatjuk, mit lehet kapni érte.

1954 és 1957 között mindössze ezernégyszáz darab ilyen sirályszárnyú Mercedes–Benz 300 SL készült Németországban, köztük ez az 1956-os modell is. Ez a szépség 1955 szeptemberében gurult le a gyártósorról, és 28-án már grazi tulajdonosa birtokában volt. Az osztrák férfi harminc év elteltével, a nyolcvanas évek közepén vált meg az autótól, amely aztán Kanadába került. Végül 2020-ban egy aukciósház árverésén találta magát, ahol 1,3 millió dollárért – mintegy 455 millió forintért – kínálják eladásra.

A licit jelenleg is tart, és még egy hétig lehet harcolni érte más veteránautó-fanatikusokkal ezen a honlapon.

Csodaszép darab, ez egyértelmű!

licit | gullwing | mercedes-benz | aukció | sl 300

FOLYTASD EZZEL

Üveggömbbe zárták a Peugeot nemrég bemutatott fastbackjét

Goodwood Festival of Speed: ahol a benzint és a sebességet még ér szeretni

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom