Close
Álomszép sirályszárnyas Mercedesre lehet lecsapni még egy hétig

Álomszép sirályszárnyas Mercedesre lehet lecsapni még egy hétig

A licit majdnem félmilliárd forintról indul. Mutatjuk, mit lehet kapni érte.

1954 és 1957 között mindössze ezernégyszáz darab ilyen sirályszárnyú Mercedes–Benz 300 SL készült Németországban, köztük ez az 1956-os modell is. Ez a szépség 1955 szeptemberében gurult le a gyártósorról, és 28-án már grazi tulajdonosa birtokában volt. Az osztrák férfi harminc év elteltével, a nyolcvanas évek közepén vált meg az autótól, amely aztán Kanadába került. Végül 2020-ban egy aukciósház árverésén találta magát, ahol 1,3 millió dollárért – mintegy 455 millió forintért – kínálják eladásra.

A licit jelenleg is tart, és még egy hétig lehet harcolni érte más veteránautó-fanatikusokkal ezen a honlapon.

Csodaszép darab, ez egyértelmű!

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom