Close
A Mercedes hatméteres, napelemes autójához még hasonlót sem láttunk

A Mercedes hatméteres, napelemes autójához még hasonlót sem láttunk

Az autó a november végén tragikusan fiatalon elhunyt divattervező, Virgil Abloh géniuszát dicséri.

A Mercedes-Benz a Miami Art Weeken rántotta le a leplet legújabb autójáról: egy olyan elektromos, napenergiával működő járműről, amihez hasonlót még sohasem dobott piacra a német autógyár.

A közel hat méter hosszú Project Maybach többek között napelemmel is tölthető, dizájnjában pedig igen merész és eklektikus:

egyszerre emlékeztet egy elegáns férfikabátra, egy terepjáróra és egy futurisztikus konceptautóra.

A rendhagyó koncepcióautó formatervét azzal a Virgil Abloh-val készítették, aki a Louis Vuitton művészeti igazgatója volt és november utolsó heteiben hunyt el negyvenegy évesen.

divattervezo | napelem | mercedes-benz | kocsi | maybach

FOLYTASD EZZEL

Újra büszkén szárnyal a Bentley legendás orrdísze

Ezt a három lejátszási listát pörgesd a kocsiban!

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram