Close
A Mercedes hatméteres, napelemes autójához még hasonlót sem láttunk

A Mercedes hatméteres, napelemes autójához még hasonlót sem láttunk

Az autó a november végén tragikusan fiatalon elhunyt divattervező, Virgil Abloh géniuszát dicséri.

A Mercedes-Benz a Miami Art Weeken rántotta le a leplet legújabb autójáról: egy olyan elektromos, napenergiával működő járműről, amihez hasonlót még sohasem dobott piacra a német autógyár.

A közel hat méter hosszú Project Maybach többek között napelemmel is tölthető, dizájnjában pedig igen merész és eklektikus:

egyszerre emlékeztet egy elegáns férfikabátra, egy terepjáróra és egy futurisztikus konceptautóra.

A rendhagyó koncepcióautó formatervét azzal a Virgil Abloh-val készítették, aki a Louis Vuitton művészeti igazgatója volt és november utolsó heteiben hunyt el negyvenegy évesen.

FOLYTASD EZZEL
Monte-Carlo ihlette ezt a cseh autóremeket
Az öt legdrágábban eladott autó az elmúlt évből
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom