Close
Michael Douglas a saját ingatlanhirdetésének is remek narrátora

Michael Douglas a saját ingatlanhirdetésének is remek narrátora

Hagyd, hogy az Oscar-díjas amerikai színész személyesen győzzön meg róla, miért érdemes megvenned a mallorcai villáját!

Michael Douglas számtalan szerepben alakított már zseniálisat, most azonban narrátori képességeit csillogtatta meg. A videós ingatlanhirdetésében személyesen igyekszik elmagyarázni, miért is számít remek vételnek a mallorcai birtoka.

A két és fél perces videóban a színész részletesen bemutatja a S’Estaca névre keresztelt 19. századi ingatlant, amelyet Lajos Szalvátor főherceg építtetett, akit Sisi magyar királyné is rendszeresen meglátogatott. Michael Douglas 1990-ben vásárolta meg a birtokot, miután korábbi feleségével együtt beleszerettek.

A mesés marokkói stílusú villát öt évvel ezelőtt egyszer már megpróbálta eladni 60 millió dollárért, most ahhoz képest egész jutányos áron hirdeti; 32 millió dollárért, ami átszámítva 9 milliárd forint.

A színész saját bevallása szerint mindig imádott itt lenni a barátaival. Az Architectural Digest azt írja, hogy olyan hírességek fordultak meg a birtokon, mint például Tom Cruise, Nicole Kidman és Jack Nicholson.

Michael Douglas az elmúlt harminc évben folyamatosan modernizálgatta az ingatlant, amelyben jelenleg öt apartman található összesen tíz hálószobával. A több mint százhektáros birtokról lenyűgöző panoráma nyílik a Baleár-tengerre, kiegészítésképpen pedig medence, borospince, házimozi, edzőterem és szőlőskert is tartozik hozzá.

Ez is érdekelhet:

(Képek: Engel & Völkers Majorca)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom