Close
Michael Douglas a saját ingatlanhirdetésének is remek narrátora

Michael Douglas a saját ingatlanhirdetésének is remek narrátora

Hagyd, hogy az Oscar-díjas amerikai színész személyesen győzzön meg róla, miért érdemes megvenned a mallorcai villáját!

Michael Douglas számtalan szerepben alakított már zseniálisat, most azonban narrátori képességeit csillogtatta meg. A videós ingatlanhirdetésében személyesen igyekszik elmagyarázni, miért is számít remek vételnek a mallorcai birtoka.

A két és fél perces videóban a színész részletesen bemutatja a S’Estaca névre keresztelt 19. századi ingatlant, amelyet Lajos Szalvátor főherceg építtetett, akit Sisi magyar királyné is rendszeresen meglátogatott. Michael Douglas 1990-ben vásárolta meg a birtokot, miután korábbi feleségével együtt beleszerettek.

A mesés marokkói stílusú villát öt évvel ezelőtt egyszer már megpróbálta eladni 60 millió dollárért, most ahhoz képest egész jutányos áron hirdeti; 32 millió dollárért, ami átszámítva 9 milliárd forint.

A színész saját bevallása szerint mindig imádott itt lenni a barátaival. Az Architectural Digest azt írja, hogy olyan hírességek fordultak meg a birtokon, mint például Tom Cruise, Nicole Kidman és Jack Nicholson.

Michael Douglas az elmúlt harminc évben folyamatosan modernizálgatta az ingatlant, amelyben jelenleg öt apartman található összesen tíz hálószobával. A több mint százhektáros birtokról lenyűgöző panoráma nyílik a Baleár-tengerre, kiegészítésképpen pedig medence, borospince, házimozi, edzőterem és szőlőskert is tartozik hozzá.

Van egy jó hírünk.

Megjelent a Roadster magazin első nyomtatott kiadása, amelyben olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szép lett, reméljük, neked is tetszeni fog.

Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazin első számát.

Ez is érdekelhet:

(Képek: Engel & Völkers Majorca)

Close