Close
Minden férfinak magára kell vennie egy kis Michael Kors-életérzést

Minden férfinak magára kell vennie egy kis Michael Kors-életérzést

Amikor Michael Kors-terméket viselünk, legyen az napszemüveg, óra, ékszer, vagy ruha, valahogy mindig a középpontba kerülünk. Visszafogottabb, letisztult darabjai csak úgy sugározzák magukból az eleganciát, nagyban hozzájárulnak a tökéleteshez közelítő megjelenéshez. 

A Time Magazin által 2013-ban az év emberének választott divattervező a forró évszak elejére időzítette nyári férfikollekciójának piacra dobását. A mint mindig, most is kifinomult darabokkal megálmodott összeállítást elsősorban alkalmi megjelenésre szánja.

A könnyű és szellős vászonból készült ingek között találunk hóbortosabb és elegánsabb variációt is: tengerparti sétákhoz, vagy teraszon ücsörgős borozáshoz egyaránt el tudjuk képzelni magunkat benne, nem beszélve egy laza kabriós kocsikázásról. Ha ne adj’ isten egy hűvösebb nyári estéhez kénytelenek vagyunk felkapni bőrdzsekit, az alá is remekül passzolnak.

Ezek a pamutból készült galléros pólók egyszerre hozzák az ing eleganciáját és a hétköznapi trikó kényelmét, vagyis a lezser country klub stílust, úgyhogy kötelező nekik helyet szorítani a ruhatárban.

Nyáresti partikra tuti döntés, nem kell attól tartani, hogy alul, vagy túlöltözzük az eseményt.

A trendi karcsúsított nadrágok közül a sportosabb, hipszterebb outfitért már csak egy pólót és egy lehetőleg fehér sportcipőt kell beszereznünk, de ha az eleganciára szavazunk inkább, a kifinomultabb modelleket érdemes keresni. Irodába, vagy alkalmi megjelenésre egyaránt jó választás lehet: elegáns, férfias, megnyerő.

A kötelező kiegészítők közül a finomított bőrből készült klasszikus ezüstcsattal díszített darab inkább alkalmi megjelenéshez passzol, ellenben a dupla hidas Aviator-napszemüveg egyszerre teszi hivatalossá és sportossá a viselőjét.

Michael Kors-terméket magunkra venni életérzést jelent, mi tagadás, ezekben a cuccokban könnyen át is tudunk szellemülni.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: michaelkors.com)

napszemüveg | divat | ing | elegáns | outfit

FOLYTASD EZZEL

Letisztultság, kifinomultság, elegancia és időtlenség jelenik meg a Jean Paul Gaultier új kollekciójában

Februárban új koncepcióval érkezik a Budapest Central European Fashion Week

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram