Close
Tervezésben és panorámában is verhetetlen ez a michigani ház

Tervezésben és panorámában is verhetetlen ez a michigani ház

Egy tóra és erdőre tekint ez a mindenhol üveg nyaraló, mely egyszerre rettentő impozáns és simul bele mégis maradéktalanul a természetbe.

A Snow Kreilich építésziroda tervezte és valósította meg ezt a nagy családnak készült a michigani Lake Superior partján. A család évekig a közelbe járt nyaralni, ezért szerettek volna ide terveztetni egy saját nyaralót.

A ház az X-House nevet kapta az alaprajza után; a két szárny elrendezése tökéletes ahhoz, hogy egyszerre legyen privátszférája a lakóknak, viszont tudjanak is társasági életet élni együtt a házban.

A nyaralóban az egyik szárnyban van a nagyvonalú közösségi tér, a másikban pedig három hálószoba.

A nyitott konyha és étkező végig üvegpanelekkel van borítva, így annyira gyönyörű és zavartalan a kilátás, hogy a szoba részévé válik a táj.

 

A nappali körül egy hatalmas terasz fut végig, ami igazából egy kültéri nappaliként is értelmezhető – tökéletes esti beszélgetések helyszíne a tó partján. Mi eléggé el tudnánk képzelni nyaraló helyett állandó lakhelyként is, gyönyörű!

(Fotók: Gaffer Photography)

villa | tópart | ház | luxus | panoráma

FOLYTASD EZZEL

A jövő héten Budapest lesz Európa egyik legvonzóbb kortárs képzőművészeti találkozóhelye

Tökélyre vitte a flamingószínt ez a pazar görög lakás

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom