Close
Miért ne lehetne tengerparti dzsungelben ébredni?

Miért ne lehetne tengerparti dzsungelben ébredni?

Ébredés után azonnal friss, egzotikus dzsúsz érkezik a szobámba. Lassan elkortyolgatom, aztán mezítláb felmegyek az egyik épület tetejére, hogy közös napüdvözlettel köszöntsük a hétvégét. Innen is gyönyörű a víz, de a mozgás után saját bőrömön szeretném érezni.

Lesétálok hát a tengerpartra, egyenesen a dzsungelen keresztül. A homokhoz közeli sziklákon gyíkok napoznak, a part még üres. Mielőtt megmártóznék, kiélvezem, hogy az árnyékos részeken még hideg a púderhez hasonló, vakítóan fehér homok.

Ez is érdekelhet:

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom