Close
Miért ne lehetne tengerparti dzsungelben ébredni?

Miért ne lehetne tengerparti dzsungelben ébredni?

Ébredés után azonnal friss, egzotikus dzsúsz érkezik a szobámba. Lassan elkortyolgatom, aztán mezítláb felmegyek az egyik épület tetejére, hogy közös napüdvözlettel köszöntsük a hétvégét. Innen is gyönyörű a víz, de a mozgás után saját bőrömön szeretném érezni.

Lesétálok hát a tengerpartra, egyenesen a dzsungelen keresztül. A homokhoz közeli sziklákon gyíkok napoznak, a part még üres. Mielőtt megmártóznék, kiélvezem, hogy az árnyékos részeken még hideg a púderhez hasonló, vakítóan fehér homok.

Ez is érdekelhet:

papaya playa project | dzsungel | video | szálloda | mexikó

FOLYTASD EZZEL

Látványos videó mutatja be, hogy a síelés a természet törvényeit áthágó spontán varázslat

Új-Zéland déli szigetének rejtélyekkel teli szépségére nehéz szavakat találni

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ától zéig megvalósítja álomotthonod ez a pazar budapesti cég
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom