Close
Modern dandyt farag belőlünk ez a londoni szabóság

Modern dandyt farag belőlünk ez a londoni szabóság

Stílus, Made in UK.

Szeretjük a Drake’s-t, így nem meglepő, hogy a legfrissebb 2021-es kollekciójukért is rajongunk. Egyszerre modern, arisztokrata, vintázs és friss, szexi és szofisztikált.

A lookbook kicsit olyan, mintha Wes Anderson-karaktereket áthelyeztek volna Sussexbe. Nagyon izgalmas történetet alkotnak a különböző textúrák – a kashmír, a denim, a kord, a gyapjú –, a színek és a minták játéka, amelyek közösen úgy idézik meg a múlt stílusosságát, hogy közben nagyon kortárs az egész kollekció.

Hogy ne menjünk Angliáig, érdemes megnézni ezt a Balaton-ihlette kollekciót is!

FOLYTASD EZZEL
Elképesztő sikert arattak a hazai tervezők a Budapest Central European Fashion Weeken
A Budapest Fashion Week második napja is pazar bemutatókat hozott
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom