Close
Néhány nap múlva ismét repülhetünk Debrecenből Münchenbe

Néhány nap múlva ismét repülhetünk Debrecenből Münchenbe

Október 26-tól a Lufthansa szigorú szabályok betartása mellett újraindítja a március közepe óta szünetelő München és Debrecen közötti repülőjáratát, amely hetente három alkalommal közlekedik majd – olvasható a repülőtér oldalán.

Az újraindulás utáni első járat október 26-án reggel 9:20-kor landol a Debreceni Nemzetközi Repülőtéren, majd 10:00-kor indul vissza Münchenbe.

A terminálépület egész területén, a teljes várakozási idő alatt kötelező a szájat és orrot is eltakaró maszk viselése. Az utasok és a repülőtér munkatársainak egészségügyi védelme érdekében folyamatos a fertőtlenítés az utasmozgás által érintett területeken, valamint ezeken a területeken bővített darabszámban állnak rendelkezésre automata, érintésmentes kézfertőtlenítők. Az utasokkal érintkező alkalmazottak – utaskezelők, utasbiztonsági ellenőrök – számára maszkok, arcpajzsok használata kötelező. Más légi járatokhoz hasonlóan a Lufthansa járatain szintén kötelező a maszk viselése. A légitársaság repülőgépeit HEPA-szűrőkkel szerelték fel, melyek folyamatosan tisztítják a körülbelül két-három percenként cserélődő levegőt a kabinban. Ez a két óvintézkedés elegendő ahhoz, hogy az egymás melletti üléseken is biztonsággal foglalhassanak helyet az utasok – olvasható a dehir.hu-n.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Pixabay)

Itt a Roadster legújabb, negyedik száma!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom