Close
Néhány nap múlva ismét repülhetünk Debrecenből Münchenbe

Néhány nap múlva ismét repülhetünk Debrecenből Münchenbe

Október 26-tól a Lufthansa szigorú szabályok betartása mellett újraindítja a március közepe óta szünetelő München és Debrecen közötti repülőjáratát, amely hetente három alkalommal közlekedik majd – olvasható a repülőtér oldalán.

Az újraindulás utáni első járat október 26-án reggel 9:20-kor landol a Debreceni Nemzetközi Repülőtéren, majd 10:00-kor indul vissza Münchenbe.

A terminálépület egész területén, a teljes várakozási idő alatt kötelező a szájat és orrot is eltakaró maszk viselése. Az utasok és a repülőtér munkatársainak egészségügyi védelme érdekében folyamatos a fertőtlenítés az utasmozgás által érintett területeken, valamint ezeken a területeken bővített darabszámban állnak rendelkezésre automata, érintésmentes kézfertőtlenítők. Az utasokkal érintkező alkalmazottak – utaskezelők, utasbiztonsági ellenőrök – számára maszkok, arcpajzsok használata kötelező. Más légi járatokhoz hasonlóan a Lufthansa járatain szintén kötelező a maszk viselése. A légitársaság repülőgépeit HEPA-szűrőkkel szerelték fel, melyek folyamatosan tisztítják a körülbelül két-három percenként cserélődő levegőt a kabinban. Ez a két óvintézkedés elegendő ahhoz, hogy az egymás melletti üléseken is biztonsággal foglalhassanak helyet az utasok – olvasható a dehir.hu-n.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Pixabay)

repülés | utazás | debrecen | repülőtér | münchen

FOLYTASD EZZEL

Ezek a leginstagramosabb helyek a Közel-Keleten

Nagyon berágtak a gazdák a repceföldeken fotózkodó influenszerekre Ausztráliában

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram