Close
Nem fogod elhinni, miből készült ez a hangfal

Nem fogod elhinni, miből készült ez a hangfal

A svéd Transparent Sound nevét az első, átlátszóra tervezett hangfaláról kapta. Most, az új csúcsmodelljüknél nagyon bedurvultak: ez a darab acélból készült. Praktikusan a Steel Speaker nevet kapta. 

Egyszerű, hosszan tartó, funkcionális audioeszközöket gyárt a Transparent Sound névre hallgató svéd brand. Céljuk, hogy a szinte követhetetlenül sokféle hangfal közül éppen átláthatóságukkal és puritánságukkal tűnjenek ki. Mindezt úgy, hogy hosszú évekig trendi és kiváló minőségű darabokkal ékesítsék és hangosítsák a lakásokat.

Per Brickstad és Martin Willers alapítók eleve úgy alkotnak, hogy ezek az eszközök szinte bútordarabokká váljanak, és minden enteriőrben megállják a helyüket. Olyan világhírű zenészek is tartanak otthon Transparent Sound hangfalakat, mint Will.I.Am, Steve Angello és Robyn.

A legújabb, acélból készített, limitált kollekció darabjai egyenként csaknem húszkilósak, 6,5″-es mélynyomót és egy beépített 100 W Class D erősítőt tartalmaznak, a gazdag, dús hangzás érdekében. Bluetooth és USB-csatlakozással is zenélnek, és mivel rendelésre készülnek, nyolc hetet is várnunk kell, míg házhoz szállítják. Persze a vásárlóknak mélyen a zsebükbe kell nyúlni az audiofil- és dizájnélményért: a Steel Speaker majdnem egymillió forintba kerül .

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Transparent Sound)

Itt a Roadster legújabb, negyedik száma!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom