Close
Nem tudunk betelni ezzel a sarkköri szörfös videóval

Nem tudunk betelni ezzel a sarkköri szörfös videóval

Addiction – vagyis függőség a címe Marta Gullién kisfilmjének, amely az elhivatottságot és szenvedélyt hivatott bemutatni, egy gyönyörű, de pokolian hideg tájon. Három szörfös srác és filmes, fotós barátaik nekivágnak az északi sarkkörnek, hogy egy rendhagyó mozgóképanyagot rögzítsenek. Nem éppen megszokott, ahogy a havas tájjal a háttérben készülnek a bevetésre, és neoprén ide vagy oda, embertpróbáló kalandban volt részük, amit ez a kisfilm igen érzékletesen és esztétikusan mutat be. 

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom