Close
Budapesten a mai nappal lezárul egy korszak: ezentúl nem lehet a fővárosban látni magaspadlós Ikarust

Budapesten a mai nappal lezárul egy korszak: ezentúl nem lehet a fővárosban látni magaspadlós Ikarust

Még pár napig közlekednek, de aztán teljesen kikerülnek az utasforgalomból a magaspadlós Ikarus autóbuszok.

Ma véglegesedett a döntés, mellyel Budapesten lezárul egy korszak: a fővárosban ezután csak alacsonypadlós autóbuszok közlekednek majd.

Ha még szeretnénk egy utolsót kanyarogni az Ikaruson, akkor még négy napon át, november 17. és 20. között számos vonalon utoljára lehet még velük közlekedni.

(Fotók: MTI/Máthé Zoltán)

budapest | közlekedés | főváros | ikarus | autóbusz

FOLYTASD EZZEL

Újbudára kell mennünk, hogy lássuk az északi fényt

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram