Close
Hétvégén újra meglátogathatod Budapest szőlőskertjét egy könnyed piknikre

Hétvégén újra meglátogathatod Budapest szőlőskertjét egy könnyed piknikre

Végre ismét meg lehet kóstolni a helyi ízeket, borokat és pezsgőket és ejtőzni a szőlősorok között.

A Nyári Etyeki Piknik Light verziójára lehet számítani a Gasztrosétányon június 5-6-án.

Mit is jelent ez?

Az egyes pincék, vendégváróhelyek összehangolt nyitva tartását, a pincék önállóan gondoskodnak a saját helyszínükön a szabadtéri létszámkorlátról, a zárt vendégterekben a védettségi igazolványok meglétéről és minden szükséges higiéniai előírás betartásáról – olvasható az esemény hivatalos oldalán.

A vendégektől is felelős magatartást kérnek a szervezők, de végre valóban újra meg lehet látogatni Budapest szőlőskertjét,

egész hétvégén nemes italokkal, ízes gasztronómiával várják az érdeklődőket, lesz bor- és pezsgőkóstolás, sonkák, sajtok, szörpök és lekvárok kézműves házi sütemények és megannyi finomság.

Érdemes pléddel készülni, hogy kiülhessünk a szőlősorok közé. A csodás környezet adott, más nem is kell egy kellemes hétvégéhez.

A szervezők kérik az egyes helyek befogadóképességének figyelembe vételét, illetve az egyes vendéglátóhelyek közti nyilvános helyeken a tömeg kialakulásának elkerülését.  Az egyes helyszínek belső terei csak védettségi igazolvánnyal látogathatóak.

Részletes programot ide kattintva lehet találni.

(Forrás: A Nyári Etyeki Piknik Light Facebook-oldala, fotók: Getty Images, Pixabay)

gasztro | program | ajánló | piknik | etyek

FOLYTASD EZZEL

Szabad szemmel is varázslatosan látványos csillagállás jön a hétvégén

Egy hónapon át tartó fesztivállá alakul az ünnepi időszak Budapest impozáns luxusszállodájában

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram