Close
Hétvégén újra meglátogathatod Budapest szőlőskertjét egy könnyed piknikre

Hétvégén újra meglátogathatod Budapest szőlőskertjét egy könnyed piknikre

Végre ismét meg lehet kóstolni a helyi ízeket, borokat és pezsgőket és ejtőzni a szőlősorok között.

A Nyári Etyeki Piknik Light verziójára lehet számítani a Gasztrosétányon június 5-6-án.

Mit is jelent ez?

Az egyes pincék, vendégváróhelyek összehangolt nyitva tartását, a pincék önállóan gondoskodnak a saját helyszínükön a szabadtéri létszámkorlátról, a zárt vendégterekben a védettségi igazolványok meglétéről és minden szükséges higiéniai előírás betartásáról – olvasható az esemény hivatalos oldalán.

A vendégektől is felelős magatartást kérnek a szervezők, de végre valóban újra meg lehet látogatni Budapest szőlőskertjét,

egész hétvégén nemes italokkal, ízes gasztronómiával várják az érdeklődőket, lesz bor- és pezsgőkóstolás, sonkák, sajtok, szörpök és lekvárok kézműves házi sütemények és megannyi finomság.

Érdemes pléddel készülni, hogy kiülhessünk a szőlősorok közé. A csodás környezet adott, más nem is kell egy kellemes hétvégéhez.

A szervezők kérik az egyes helyek befogadóképességének figyelembe vételét, illetve az egyes vendéglátóhelyek közti nyilvános helyeken a tömeg kialakulásának elkerülését.  Az egyes helyszínek belső terei csak védettségi igazolvánnyal látogathatóak.

Részletes programot ide kattintva lehet találni.

(Forrás: A Nyári Etyeki Piknik Light Facebook-oldala, fotók: Getty Images, Pixabay)

FOLYTASD EZZEL
Egyedülálló kiállításon mutatják be hazánk legnagyobb stadionjának történetét
Épületfelfedező sétákkal várják az érdeklődőket Budapesten a szecesszió világnapján
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom