Close
Itt a bizonyíték arra, hogy Itáliában annyi csodát láthatunk, mintha húsz országot járnánk be

Itt a bizonyíték arra, hogy Itáliában annyi csodát láthatunk, mintha húsz országot járnánk be

A Wow Tapes csapata azt vallja, bár Itália az a hely, ahol mindennap élnek, mégsem tudnak betelni vele. Éppen ezért határozták el, hogy egy hathetes utazásra indulnak és bejárják Olaszországot Szicilíától az Alpokig.

Amit láttak és amit tapasztaltak, hihetetlen volt. Ebben a kisfilmben pedig a tájak és szokások fantasztikus változatossága kel életre.

Az egymást követő képkockák alapján könnyen érezhetjük úgy, mintha húsz országot szelnénk át képzeletben egyszerre, pedig mindvégig ennek a csodálatos országnak a határain belül maradunk.

(Fotók: Getty Images)

 

video | itália | úti film | olaszország | természetfilm

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Karnyújtásnyira van Magyarországtól ez az ékszerdoboz

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram