Close
Origami láva kápráztatta el Barcelonát

Origami láva kápráztatta el Barcelonát

A száz négyzetméternyi papírinstalláció a katalóniai fény és tűz fesztivál közönségét nyűgözte le.

Látványos installáció született a barcelonai SP25 Arquitectura és az Atelier 4 cég együttműködéséből: az Origami Láva című alkotás egy elhagyatott épület ablakából folyt alá a Lluernia fesztivál látogatóinak legnagyobb örömére.

David Oliva és Anna Junca műve több mint tízezer origami darabból áll, és összesen száz négyzetméteren világít. Pontosabban az egész már múlt idő, mert a rövid életű mű a valóságban is lefolyt az emeleti ablakból, a hatást pedig a gondosan elhelyezett lámpák mellett füstgép is fokozta.

barcelona | lluernia | katalónia | origami | radar

FOLYTASD EZZEL

Mangó és beton ennyire még nem állt jól egymásnak mint ebben az indiai házban

Ez a magánrepülő fényűzőbb, mint egy ötcsillagos szálloda

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom