Close
Origami láva kápráztatta el Barcelonát

Origami láva kápráztatta el Barcelonát

A száz négyzetméternyi papírinstalláció a katalóniai fény és tűz fesztivál közönségét nyűgözte le.

Látványos installáció született a barcelonai SP25 Arquitectura és az Atelier 4 cég együttműködéséből: az Origami Láva című alkotás egy elhagyatott épület ablakából folyt alá a Lluernia fesztivál látogatóinak legnagyobb örömére.

David Oliva és Anna Junca műve több mint tízezer origami darabból áll, és összesen száz négyzetméteren világít. Pontosabban az egész már múlt idő, mert a rövid életű mű a valóságban is lefolyt az emeleti ablakból, a hatást pedig a gondosan elhelyezett lámpák mellett füstgép is fokozta.

radar | tűz és fény fesztviál | lluernia | origami | katalónia

FOLYTASD EZZEL

Neogótikus toronyból lett elképesztő lakóépület az ikonikus Tribune Tower

Így néz ki Frank Sinatra egykori otthona

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram