Close
Az oltottakat és az oltatlanokat is érintő, országos karantén jöhet ebben a szomszédos országban

Az oltottakat és az oltatlanokat is érintő, országos karantén jöhet ebben a szomszédos országban

Még kedden szorgalmazta Zuzana Caputová szlovák államfő az országos kijárási tilalom mielőbbi bevezetését, miután a kórházak felhívták a figyelmet arra, hogy a koronavírussal fertőzöttek magas száma miatt összeomolhat Szlovákia egészségügyi ellátórendszere.

Az államfő sajtótájékoztatóján kijelentette, hogy Szlovákia van jelenleg a  legrosszabb helyzetben az egész világon az új fertőzöttek lakosságarányos számát illetően. Emiatt az egészségügyi intézményeik a teljesítőképességük határán állnak, kénytelenek az ellátást korlátozni, az egészségügyi személyzet pedig kimerült és segítségre van szükségük.

A kormányzó pártok már korábban jelezték, hogy szerdán szigorítások várhatóak a járványügyi intézkedésekben, a konkrét korlátozásokról azonban nem esett szó, így azt sem tudjuk, ez hogyan érinti majd az országba történő utazást.

(Forrás: MTI, Fotó: Getty)

országos karantén | kijárási tilalom | karantén | lockdown | utazás

FOLYTASD EZZEL

Ilyen egyedi és domináns ízekkel tud kényeztetni a világ egyik legjobb rumja

Álomszülte szálloda Dánszentmiklóson, pazar fine dining étteremmel

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Álomszülte szálloda Dánszentmiklóson, pazar fine dining étteremmel
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom