Close
Az oltottakat és az oltatlanokat is érintő, országos karantén jöhet ebben a szomszédos országban

Az oltottakat és az oltatlanokat is érintő, országos karantén jöhet ebben a szomszédos országban

Még kedden szorgalmazta Zuzana Caputová szlovák államfő az országos kijárási tilalom mielőbbi bevezetését, miután a kórházak felhívták a figyelmet arra, hogy a koronavírussal fertőzöttek magas száma miatt összeomolhat Szlovákia egészségügyi ellátórendszere.

Az államfő sajtótájékoztatóján kijelentette, hogy Szlovákia van jelenleg a  legrosszabb helyzetben az egész világon az új fertőzöttek lakosságarányos számát illetően. Emiatt az egészségügyi intézményeik a teljesítőképességük határán állnak, kénytelenek az ellátást korlátozni, az egészségügyi személyzet pedig kimerült és segítségre van szükségük.

A kormányzó pártok már korábban jelezték, hogy szerdán szigorítások várhatóak a járványügyi intézkedésekben, a konkrét korlátozásokról azonban nem esett szó, így azt sem tudjuk, ez hogyan érinti majd az országba történő utazást.

(Forrás: MTI, Fotó: Getty)

FOLYTASD EZZEL
Borzalmas a járványhelyzet Kárpátalján, a legszigorúbb besorolás jön a régióban
Magyarországon mostantól már nem elég két oltás a védettségi kártyához
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom