Close
Osztrigabárral is készül Budapest egyik legcsodásabb kilátását adó tetőbárja

Osztrigabárral is készül Budapest egyik legcsodásabb kilátását adó tetőbárja

A főváros legmagasabban fekvő ötcsillagos szállodájának a tetején, elképesztő panorámával idén már második szezonjával várja a vendégeket a White Raven Skybar & Lounge, a budai Vár egyetlen skybarja.

A bár kínálata, szolgáltatásai, programjai és a lenyűgöző környezet a köré a gondolat köré épül, hogy minden érzékszervre hatni tudjon.

Ez inspirálta az újraalkotott ital és bárétel koncepciót is, ráadásul mindezt, a szakemberek elkötelezettségének köszönhetően, fenntartható módon.

Ebbe a koncepcióba illeszkedve az állandó kínálat mellett augusztustól minden szerdán osztrigabár is várja a White Raven Skybar & Lounge vendégeit heti rendszerességgel, szerdánként 18 és 22 óra között.

Az osztrigabár egyedileg válogatott, kifinomult, francia kagyló kínálatával, elegáns italpárjaikkal és különleges pezsgőkkel készül.

A White Raven Skybar & Lounge osztriga sommelier-je Szabó Péter, az Osztriga Sommelier cég alapítója. Bemutatója során mindenki betekintést nyerhet az osztrigabontás és -fogyasztás rituáléjába. Az élményt a megfelelő ital ajánlásával teszi még jobbá a White Raven csapata.

A kínálatból:

• Bretonos, Kreinbacher Classic Brut 0,15 l (magyar pezsgő)
• Cancale, Beluga Gold line 0,04 l (orosz vodka)
• Gillardeau, Domain Lavantureux Chablis 0,15 l (francia fehérbor)
• Krystale, Piper Heidsieck Cuveé Brut 0,15 l (champagne)

További információ a White Raven osztriga estjeiről itt található.

(Fotók: White Raven Facebook-oldala)

ötcsillagos | white raven | osztrigabár | panoráma | skybar

FOLYTASD EZZEL

Ráleltünk Budapest és a BMW legszorosabb párhuzamára

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram