Close
Öt hazai dizájnbrand került közelebb a nemzetközi sikerhez

Öt hazai dizájnbrand került közelebb a nemzetközi sikerhez

Hazai és nemzetközi eseményeken, online kiállításokon és vásárokon mutatják be munkáikat a tehetséges formatervezők, akik a második Design Speed mentorprogram keretében sajátíthatták el a nemzetközi piacra lépéshez szükséges ismereteket. Rendszeres megrendelések, dizájndíjak és számos nemzetközi megjelenés – a mentorprogram résztvevői sikert sikerre halmoznak.

2020-ban öt tehetséges hazai formatervező részvételével indult útnak a Magyar Divat & Design Ügynökség (MDDÜ), valamint az olasz Istituto Europeo di Design második Design Speed mentorprogramja.

A képzés során ismét kiemelt szerepet kapott a nemzetközi piacra lépéshez szükséges ismeretek átadása, idén viszont a koronavírus-járvány miatt online formában, digitális eszközök segítségével valósultak meg a workshopok és a one-to-one meetingek.

A márkafejlesztés legfontosabb módszereit és technikáit, valamint a sikeres pozícionálás titkát olasz, amerikai és magyar professzorok támogatásával sajátíthatják el a tervezők. A stratégiaalkotás és menedzsment témakörökön túl, idén egy új oktatási rész keretében sales és kereskedelemi készségeiket is fejleszthetik a mentoráltak, amelyeknek kulcsfontosságú szerepük van a nemzetközi piacra lépésben.

Az idei képzésen a különleges kerámiákat gyártó Error N’ More, a Logifaces logikai játék megálmodója, a Planbureau, az üvegkombinációiról ismert Marta Edocs, a világításban élenjáró Oleant Lighting és a tartós anyagokból készülő bútorok szakértője, a Socowoo vettek részt.

Szabó Ádám Csaba – Error N’ More
Edőcs Márta – marta edocs
Néző János és Juhos Lehel – Socowoo
Lakos Dániel – Planbureau
Danczkay Péter – Oleant

Nézd meg a videót, amelyben maguk a mentoráltak mesélnek arról, milyen is volt részt venni ebben a hiánypótló képzésben!

MDDÜ | edőcs márta | designspeed | socowoo | error n more

FOLYTASD EZZEL

Ha erre az öt dologra figyelsz, mindenkinek megakad a szeme az Airbnb-den

Az idegenforgalom Oscar-díját nyerte el a Magyar Zene Háza

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram