Close
Öt hazai dizájnbrand került közelebb a nemzetközi sikerhez

Öt hazai dizájnbrand került közelebb a nemzetközi sikerhez

Hazai és nemzetközi eseményeken, online kiállításokon és vásárokon mutatják be munkáikat a tehetséges formatervezők, akik a második Design Speed mentorprogram keretében sajátíthatták el a nemzetközi piacra lépéshez szükséges ismereteket. Rendszeres megrendelések, dizájndíjak és számos nemzetközi megjelenés – a mentorprogram résztvevői sikert sikerre halmoznak.

2020-ban öt tehetséges hazai formatervező részvételével indult útnak a Magyar Divat & Design Ügynökség (MDDÜ), valamint az olasz Istituto Europeo di Design második Design Speed mentorprogramja.

A képzés során ismét kiemelt szerepet kapott a nemzetközi piacra lépéshez szükséges ismeretek átadása, idén viszont a koronavírus-járvány miatt online formában, digitális eszközök segítségével valósultak meg a workshopok és a one-to-one meetingek.

A márkafejlesztés legfontosabb módszereit és technikáit, valamint a sikeres pozícionálás titkát olasz, amerikai és magyar professzorok támogatásával sajátíthatják el a tervezők. A stratégiaalkotás és menedzsment témakörökön túl, idén egy új oktatási rész keretében sales és kereskedelemi készségeiket is fejleszthetik a mentoráltak, amelyeknek kulcsfontosságú szerepük van a nemzetközi piacra lépésben.

Az idei képzésen a különleges kerámiákat gyártó Error N’ More, a Logifaces logikai játék megálmodója, a Planbureau, az üvegkombinációiról ismert Marta Edocs, a világításban élenjáró Oleant Lighting és a tartós anyagokból készülő bútorok szakértője, a Socowoo vettek részt.

Szabó Ádám Csaba – Error N’ More
Edőcs Márta – marta edocs
Néző János és Juhos Lehel – Socowoo
Lakos Dániel – Planbureau
Danczkay Péter – Oleant

Nézd meg a videót, amelyben maguk a mentoráltak mesélnek arról, milyen is volt részt venni ebben a hiánypótló képzésben!

hfda | lakos dániel | error n more | MDDÜ | oleant

FOLYTASD EZZEL

Ezt a két koncertet vétek lenne kihagyni az ősszel

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram