Close
Öt hazai dizájnbrand került közelebb a nemzetközi sikerhez

Öt hazai dizájnbrand került közelebb a nemzetközi sikerhez

Hazai és nemzetközi eseményeken, online kiállításokon és vásárokon mutatják be munkáikat a tehetséges formatervezők, akik a második Design Speed mentorprogram keretében sajátíthatták el a nemzetközi piacra lépéshez szükséges ismereteket. Rendszeres megrendelések, dizájndíjak és számos nemzetközi megjelenés – a mentorprogram résztvevői sikert sikerre halmoznak.

2020-ban öt tehetséges hazai formatervező részvételével indult útnak a Magyar Divat & Design Ügynökség (MDDÜ), valamint az olasz Istituto Europeo di Design második Design Speed mentorprogramja.

A képzés során ismét kiemelt szerepet kapott a nemzetközi piacra lépéshez szükséges ismeretek átadása, idén viszont a koronavírus-járvány miatt online formában, digitális eszközök segítségével valósultak meg a workshopok és a one-to-one meetingek.

A márkafejlesztés legfontosabb módszereit és technikáit, valamint a sikeres pozícionálás titkát olasz, amerikai és magyar professzorok támogatásával sajátíthatják el a tervezők. A stratégiaalkotás és menedzsment témakörökön túl, idén egy új oktatási rész keretében sales és kereskedelemi készségeiket is fejleszthetik a mentoráltak, amelyeknek kulcsfontosságú szerepük van a nemzetközi piacra lépésben.

Az idei képzésen a különleges kerámiákat gyártó Error N’ More, a Logifaces logikai játék megálmodója, a Planbureau, az üvegkombinációiról ismert Marta Edocs, a világításban élenjáró Oleant Lighting és a tartós anyagokból készülő bútorok szakértője, a Socowoo vettek részt.

Szabó Ádám Csaba – Error N’ More
Edőcs Márta – marta edocs
Néző János és Juhos Lehel – Socowoo
Lakos Dániel – Planbureau
Danczkay Péter – Oleant

Nézd meg a videót, amelyben maguk a mentoráltak mesélnek arról, milyen is volt részt venni ebben a hiánypótló képzésben!

FOLYTASD EZZEL
Ebből az elképesztően látványos irodából garantáltan nem vágynál home office-ba
Ez az izlandi ház a tökéletes bizonyíték, miért érdemes rombolás helyett megmenteni
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom