Close
Öt hazai dizájnbrand került közelebb a nemzetközi sikerhez

Öt hazai dizájnbrand került közelebb a nemzetközi sikerhez

Hazai és nemzetközi eseményeken, online kiállításokon és vásárokon mutatják be munkáikat a tehetséges formatervezők, akik a második Design Speed mentorprogram keretében sajátíthatták el a nemzetközi piacra lépéshez szükséges ismereteket. Rendszeres megrendelések, dizájndíjak és számos nemzetközi megjelenés – a mentorprogram résztvevői sikert sikerre halmoznak.

2020-ban öt tehetséges hazai formatervező részvételével indult útnak a Magyar Divat & Design Ügynökség (MDDÜ), valamint az olasz Istituto Europeo di Design második Design Speed mentorprogramja.

A képzés során ismét kiemelt szerepet kapott a nemzetközi piacra lépéshez szükséges ismeretek átadása, idén viszont a koronavírus-járvány miatt online formában, digitális eszközök segítségével valósultak meg a workshopok és a one-to-one meetingek.

A márkafejlesztés legfontosabb módszereit és technikáit, valamint a sikeres pozícionálás titkát olasz, amerikai és magyar professzorok támogatásával sajátíthatják el a tervezők. A stratégiaalkotás és menedzsment témakörökön túl, idén egy új oktatási rész keretében sales és kereskedelemi készségeiket is fejleszthetik a mentoráltak, amelyeknek kulcsfontosságú szerepük van a nemzetközi piacra lépésben.

Az idei képzésen a különleges kerámiákat gyártó Error N’ More, a Logifaces logikai játék megálmodója, a Planbureau, az üvegkombinációiról ismert Marta Edocs, a világításban élenjáró Oleant Lighting és a tartós anyagokból készülő bútorok szakértője, a Socowoo vettek részt.

Szabó Ádám Csaba – Error N’ More
Edőcs Márta – marta edocs
Néző János és Juhos Lehel – Socowoo
Lakos Dániel – Planbureau
Danczkay Péter – Oleant

Nézd meg a videót, amelyben maguk a mentoráltak mesélnek arról, milyen is volt részt venni ebben a hiánypótló képzésben!

Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.

Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom