Öt hazai dizájnbrand került közelebb a nemzetközi sikerhez

Hazai és nemzetközi eseményeken, online kiállításokon és vásárokon mutatják be munkáikat a tehetséges formatervezők, akik a második Design Speed mentorprogram keretében sajátíthatták el a nemzetközi piacra lépéshez szükséges ismereteket. Rendszeres megrendelések, dizájndíjak és számos nemzetközi megjelenés – a mentorprogram résztvevői sikert sikerre halmoznak.

2020-ban öt tehetséges hazai formatervező részvételével indult útnak a Magyar Divat & Design Ügynökség (MDDÜ), valamint az olasz Istituto Europeo di Design második Design Speed mentorprogramja.

Nemzetközi távlatok nyílnak a második Design Speed mentoráltjai előtt

Öt hazai formatervező részvételével indult el a Magyar Divat & Design Ügynökség, valamint az olasz Istituto Europeo di Design második Design Speed mentorprogramja.

A képzés során ismét kiemelt szerepet kapott a nemzetközi piacra lépéshez szükséges ismeretek átadása, idén viszont a koronavírus-járvány miatt online formában, digitális eszközök segítségével valósultak meg a workshopok és a one-to-one meetingek.

A márkafejlesztés legfontosabb módszereit és technikáit, valamint a sikeres pozícionálás titkát olasz, amerikai és magyar professzorok támogatásával sajátíthatják el a tervezők. A stratégiaalkotás és menedzsment témakörökön túl, idén egy új oktatási rész keretében sales és kereskedelemi készségeiket is fejleszthetik a mentoráltak, amelyeknek kulcsfontosságú szerepük van a nemzetközi piacra lépésben.

Az idei képzésen a különleges kerámiákat gyártó Error N’ More, a Logifaces logikai játék megálmodója, a Planbureau, az üvegkombinációiról ismert Marta Edocs, a világításban élenjáró Oleant Lighting és a tartós anyagokból készülő bútorok szakértője, a Socowoo vettek részt.

Szabó Ádám Csaba – Error N' More
Edőcs Márta – marta edocs
Néző János és Juhos Lehel – Socowoo
Lakos Dániel – Planbureau
Danczkay Péter – Oleant

Nézd meg a videót, amelyben maguk a mentoráltak mesélnek arról, milyen is volt részt venni ebben a hiánypótló képzésben!

MDDÜ | hfda | designspeed | oleant | error n more

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom