Close
Sziklák színeibe öltözött ez az eszményi víkendáz

Sziklák színeibe öltözött ez az eszményi víkendáz

Állandó otthonnak is eléggé elfogadnánk a kulcsait. Gyönyörű ház jön Palm Springsből.

Patinás acélborítással és kristálytiszta üvegfalakkal készült el a Woods + Dangaran építészstúdió jóvoltából ez a hétvégi ház Dél-Kaliforniában.

A Desert Palisades névre keresztelt épület Brett Woods számára épült, aki az imént említett építésziroda egyik vezetője, a ház maga pedig Boulder-sziklák ölelésében fekszik a megejtően szép, sziklás-sivatagos Palm Springsben.

A ház kifejezetten szeretett volna eltávolodni a század közepén annyira népszerű, Palm Springsre jellemző modernista stílustól, valamint cél volt az is, hogy a projekthez a lehető legkevésbé bolygassák meg a területet.

Az egyszintes, L-alakú ház 353 négyzetméteres és két szekcióra tagolódik: a főszárnyra, melyben a közösségi terek találhatók és a hálószobás szekcióra.

A tágas teraszon egy nagyvonalú medence is várja a hétvégi nyaralókat a kaktuszok és sziklák közt, a ház belsejében pedig gyönyörűen köszön vissza minden bútor színében és anyagválasztásában a környezet varázslatos festőpalettája.

(Fotók: Joe Fletcher)

FOLYTASD EZZEL
Ha az eddigi brutál drágulás nem lett volna elég: elképesztő árrobbanás történt az ingatlanpiacon
Ez jelenleg a világ legnépszerűbb építménye
Rendeld meg a Roadster magazin 7. számát!
Friss lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 220 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom