Close
Sziklák színeibe öltözött ez az eszményi víkendáz

Sziklák színeibe öltözött ez az eszményi víkendáz

Állandó otthonnak is eléggé elfogadnánk a kulcsait. Gyönyörű ház jön Palm Springsből.

Patinás acélborítással és kristálytiszta üvegfalakkal készült el a Woods + Dangaran építészstúdió jóvoltából ez a hétvégi ház Dél-Kaliforniában.

A Desert Palisades névre keresztelt épület Brett Woods számára épült, aki az imént említett építésziroda egyik vezetője, a ház maga pedig Boulder-sziklák ölelésében fekszik a megejtően szép, sziklás-sivatagos Palm Springsben.

A ház kifejezetten szeretett volna eltávolodni a század közepén annyira népszerű, Palm Springsre jellemző modernista stílustól, valamint cél volt az is, hogy a projekthez a lehető legkevésbé bolygassák meg a területet.

Az egyszintes, L-alakú ház 353 négyzetméteres és két szekcióra tagolódik: a főszárnyra, melyben a közösségi terek találhatók és a hálószobás szekcióra.

A tágas teraszon egy nagyvonalú medence is várja a hétvégi nyaralókat a kaktuszok és sziklák közt, a ház belsejében pedig gyönyörűen köszön vissza minden bútor színében és anyagválasztásában a környezet varázslatos festőpalettája.

(Fotók: Joe Fletcher)

Palm Springs | nagy sztori | ház | szikla | építészet

FOLYTASD EZZEL

Újbudára kell mennünk, hogy lássuk az északi fényt

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram