Popcornból készít whisky-t egy kreatív apa-fia páros

Még egy kis időre szükségük van, amíg a popcorn whisky elkészül, de már most díjnyertesként emlegetik a különleges italt.

A bourbon legalább ötvenegy százalékos kukorica cefréből készül, de vajon a pattogatott kukorica is használható kulcsfontosságú összetevőként? A 15 Stars mögött álló családi vállalkozás úgy gondolja, hogy igen.

Körülbelül három évvel ezelőtt Rick és Ricky Johnson úgy döntött, hogy megpróbál bourbont készíteni egy olyan szabadalmaztatott kukoricából, amelyet pattogatott kukoricájukhoz használnak és kizárólag Kentuckyban, Indianában és Illinoisban termesztik.

Az alkohol hetven százalék kukorica, tizennyolc százalék búza és tizenkét százalék árpamaláta cefréből áll és

amerikai tölgyfahordókban érlelődik egészen addig, amíg készen nem áll a palackozásra.

Beletelik néhány évbe, míg elkészül a pattogatott kukoricás bourbon, de remélhetőleg eléggé jó lesz ahhoz, hogy a következő filmnézéskor egy vödör popcorn helyett egy palack után nyúljanak az amerikaiak.

(Forrás: RobbReport, fotó: 15 Stars)

bourbon | whisky | popcorn

FOLYTASD EZZEL

Nehéz decemberben programot találni a Balatonnál? Választani nehéz!

Ezek a hangok, ízek, élmények valódi ünneppé varázsolják a karácsonyt

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom