Close
Popcornból készít whisky-t egy kreatív apa-fia páros

Popcornból készít whisky-t egy kreatív apa-fia páros

Még egy kis időre szükségük van, amíg a popcorn whisky elkészül, de már most díjnyertesként emlegetik a különleges italt.

A bourbon legalább ötvenegy százalékos kukorica cefréből készül, de vajon a pattogatott kukorica is használható kulcsfontosságú összetevőként? A 15 Stars mögött álló családi vállalkozás úgy gondolja, hogy igen.

Körülbelül három évvel ezelőtt Rick és Ricky Johnson úgy döntött, hogy megpróbál bourbont készíteni egy olyan szabadalmaztatott kukoricából, amelyet pattogatott kukoricájukhoz használnak és kizárólag Kentuckyban, Indianában és Illinoisban termesztik.

Az alkohol hetven százalék kukorica, tizennyolc százalék búza és tizenkét százalék árpamaláta cefréből áll és

amerikai tölgyfahordókban érlelődik egészen addig, amíg készen nem áll a palackozásra.

Beletelik néhány évbe, míg elkészül a pattogatott kukoricás bourbon, de remélhetőleg eléggé jó lesz ahhoz, hogy a következő filmnézéskor egy vödör popcorn helyett egy palack után nyúljanak az amerikaiak.

(Forrás: RobbReport, fotó: 15 Stars)

bourbon | whisky | popcorn

FOLYTASD EZZEL

Ezzel az egyszerű zöldséggel sokat tehetünk az egészségünk megőrzéséért

Ezek a világ legjobb Martinijei

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram