Close
A magyar elitkatona, aki megjárta Irakot, Afganisztán és a Pentagont

Dr. Porkoláb Imre ezredes életútja azonban ennél sokkal komplexebb és izgalmasabb. A podcastből kiderül, miért.

Porkoláb Imre ezredes élete kívülről akár filmbeillő kalandnak is tűnhet: Anglia legrégibb katonai iskoláján, a Sandhurstön az év külföldi diákja lett. Szolgált Irakban és Afganisztánban, és dolgozott a Pentagonban. 2016 óta három könyvet írt, mindhárom a vezetéselmélet különböző aspektusairól szól. Porkoláb Imrével beszélgetve arra voltunk kíváncsiak, hogy egy krízishelyzetben mi tesz valaki jó vezetővé, mennyi maradt meg belőle Irakból és hogy milyen volt a Pentagon folyosóin sétálni. A podcastből kiderül!

afganisztán | irak | ezredes | pentagon | izing róbert

FOLYTASD EZZEL

Te örökre hallgatnál róla, ő megírta egy könyvben – Péterfy Bori-podcast

Bitcoin bányát nyitott az Alföldön, de a McDonald’s-ba nem vették fel – Weiler Péter-podcast

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom