Close
A magyar elitkatona, aki megjárta Irakot, Afganisztán és a Pentagont

Dr. Porkoláb Imre ezredes életútja azonban ennél sokkal komplexebb és izgalmasabb. A podcastből kiderül, miért.

Porkoláb Imre ezredes élete kívülről akár filmbeillő kalandnak is tűnhet: Anglia legrégibb katonai iskoláján, a Sandhurstön az év külföldi diákja lett. Szolgált Irakban és Afganisztánban, és dolgozott a Pentagonban. 2016 óta három könyvet írt, mindhárom a vezetéselmélet különböző aspektusairól szól. Porkoláb Imrével beszélgetve arra voltunk kíváncsiak, hogy egy krízishelyzetben mi tesz valaki jó vezetővé, mennyi maradt meg belőle Irakból és hogy milyen volt a Pentagon folyosóin sétálni. A podcastből kiderül!

afganisztán | izing róbert | pentagon | porkoláb imre | podcast

FOLYTASD EZZEL

Ed Sheerannek húsos a feje! – Zack Tipton-podcast

Öt interjú, amiben megkérdeztük azt, amit más még sohasem

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a Roadster ingyenes hírlevelére, és házhoz jönnek a legjobb cikkeink!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom