Close
Nem elég a védettségi igazolás, negatív tesztre is szükség van ahhoz, hogy belépj Portugáliába

Nem elég a védettségi igazolás, negatív tesztre is szükség van ahhoz, hogy belépj Portugáliába

A portugálok többsége egyetért a kormány által csütörtökön bejelentett korlátozó intézkedésekkel, amelyeket az új variáns felbukkanása és a fertőzések számának gyors növekedése indokol. Sőt, vannak, akik még szigorúbb korlátozásokat vezetnének be.

Portugáliában a lakosság könnyebben fogadja a koronavírus elleni intézkedéseket, mint számos más európai országban. A világ egyik legmagasabb, nyolcvanhét százalékos átoltottsági rátájával rendelkező országa kötelező maszkviselést rendelt el beltérben, javasolja a távmunkára való átállást, és decembertől negatív teszttel rendelkező turistákat enged csak be.

Ez azt jelenti, hogy a teljesen beoltottaknak is negatív teszttel kell bizonyítaniuk azt, hogy nem fertőzöttek. Erre az éjszakai klubokba, bárokba, a nagyszabású rendezvényekre való belépéskor és beutazáskor van szükség, míg az EU digitális védettségi igazolás a szállodákban való tartózkodáshoz, az edzőterembe járáshoz vagy az éttermekben való étkezéshez nélkülözhetetlen.

A korlátozások szerdán lépnek életbe.

(Forrás: Reuters, fotók: Getty)

FOLYTASD EZZEL
Ennek az országnak a sofőrei vallják magukat a legveszélyesebbnek
Június 1-től újabb népszerű úti cél törli el teljesen a beutazási korlátozásokat
Rendeld meg a Roadster magazin 7. számát!
Friss lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 220 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom