Close
A kifutóktól a CNN-en át a Guardianig – Rajzák Kinga-podcast

Topmodellként megjárta Milánó, New York, Párizs és London kifutóit, az utóbbi néhány évben viszont újságíróként szerzett nevet magának. Beszélgetés arról, hogy miért jobb Budapest mint Manhattan, miért más neki magyarnak lenni, és hogy milyen anyaggal lett Pulitzer-ösztöndíjas.

2005-ben lépett először kifutóra Milánóban egy Jil Sander show-n, majd a legnagyobb brandek bemutatóin tűnt fel a Dolce & Gabbanától kezdve az Yves Saint Laurent-en át a Pradáig. Sokan megelégednének azzal, hogy másfél évtizeden át a divatvilág élmezőnyébe tartoztak, de Rajzák Kinga számára a modellkarrier fokozatos háttérbe szorulása nem valaminek a végét, hanem egy új kaland kezdetét jelentette.

Miközben a kifutókon vonult és divatanyagokban szerepelt, szép csendben és rendkívül tudatosan építette második karrierjét: Londonban és New Yorkban szerzett diplomákat szociológiából, politológiából és újságírásból.

Rajzák Kingával beszélgetve Izing Róbert, a Roadster magazin főszerkesztője arra volt kíváncsi, hogy mennyire volt komplikált ez a pályaváltás, mik a tervei és milyen nőként és emigránsként érvényesülni New Yorkban. A lejátszás ikonra kattintva kiderül!

new york | újságíró | podcast | rajzák kinga | modell

FOLYTASD EZZEL

Ed Sheerannek húsos a feje! – Zack Tipton-podcast

Öt interjú, amiben megkérdeztük azt, amit más még sohasem

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom