Close
Ötven ajándékkal kedveskedik nekünk Ralph Lauren a születésnapján

Ötven ajándékkal kedveskedik nekünk Ralph Lauren a születésnapján

Igen patinás jubileumot tart ebben az esztendőben a Ralph Lauren, a jeles alkalomból pedig pontosan annyi limitált kiadású ikonikus ajándékot vásárolhatunk meg, ha elég gyorsak és szerencsések vagyunk, mint ahányadik születésnapját ünnepelte idén a világhírű márka.

A bizonyos szám az ötvenes: az 1967-ben alapított divatház 1968-ban, azaz pontosan ötven esztendeje jött ki az első kollekciójával, a fél évszázados jubileum pedig lehetőséget ad arra, hogy odatehessünk néhány izgalmas kreációt a fa alá – amennyiben akad még raktáron.

Női és férfipulóverek, papucs, autómodell, fülbevaló, gyermekpóló, óra, pénztárca, karácsonyi gyertya, sőt, még bőrből készült piros cowboycsizma is része az ajánlatnak, a változatosságra tehát igencsak odafigyelt a hetvennyolc éves divatguru.

Részletek: 50 Iconic gifts by Raplh Lauren.

(Fotók: Ralph Lauren)

évforduló | ajándék | születésnap | ruha | ikonikus

FOLYTASD EZZEL

Egész decemberben megéri felnézni az éjszakai égre: ilyen nagy és ragyogó még tíz évig nem lesz a Mars

Elképesztően látványos csillaghullás várható a jövő héten

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram