Close
Erősebbek és könnyebbek, mint valaha – Íme, az újjászületett Ray-Ban modellek

Erősebbek és könnyebbek, mint valaha – Íme, az újjászületett Ray-Ban modellek

Made In Japan fantázianevű új kollekciójával lepett meg minket Amerika egyik védjegye, de szerencsére megtartotta klasszikus stílusjegyeit.

Kicsit felturbózta az Aviator, a Caravan és a Round napszemüvegeit az 1937-ben alapított, kultstátuszú világmárka.

A japán mesterek kezei közül kikerült vadiúj modellek egy fokkal filigránabbak lettek, ugyanis a lencsét körbeölelő keretek habkönnyű titániumból készültek.

A limitált szériás napszemüvegek 453 dollárért kaphatóak négy színben, többek között fehér arany és klasszikus arany árnyalatú kerettel, és természetes polarizált lencsével is megrendelhetők.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Acquiremag.com)

aviator | Ray Ban | őj kollekció | caravan | round

FOLYTASD EZZEL

Ezzel az új kollekcióval stílusosan ünnepelhetjük a telet

Három magyar tervező, akik miatt színesebb lesz a tél 

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram