Close
A járvány óta soha nem repültek még ennyien Amerikában, mint most Hálaadás előtt

A járvány óta soha nem repültek még ennyien Amerikában, mint most Hálaadás előtt

Szemelkerekítős szám a negyedik hullám közepén.

Kedd és vasárnap között több mint 8,5 millióan szálltak gépre az Egyesült Államokban a Hálaadás miatt. A Transportation Security Administration mérése szerint pénteken több mint 2,24 millió ember repült egyetlen nap alatt Amerikában, ami rekord azóta, hogy elkezdődött a koronavírus-járvány.

A keddtől vasárnapig mért időszakban négy egymást követő napon több mint kétmillióan szálltak gépre naponta a TSA szerint – szinte ugyanannyian, mint a járvány előtt.

A statisztikai hivatal arras számít, hogy Hálaadáskor több mint négymillióan fognak gépre szállni, ami csupán öt százalékkal maradna el a 2019-es adatoktól. Lisa Farbstein, a TSA szóvivője szerint ugyanolyan zsúfoltak a repterek, mint régen és figyelmezteti az utasokat, hogy érjenek ki korán a reptérre, viseljenek maszkot és legyenek türelmesek, mert nagy tömegre lehet számítani.

(Forrás: Travel+Leisure)

FOLYTASD EZZEL
Két év múlva karácsonykor már filmstúdió és sportaréna működhet az űrben
Itt az összes ország, ahol idén valamilyen formában fizetni kell a beutazásért
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom