Close
A járvány óta soha nem repültek még ennyien Amerikában, mint most Hálaadás előtt

A járvány óta soha nem repültek még ennyien Amerikában, mint most Hálaadás előtt

Szemelkerekítős szám a negyedik hullám közepén.

Kedd és vasárnap között több mint 8,5 millióan szálltak gépre az Egyesült Államokban a Hálaadás miatt. A Transportation Security Administration mérése szerint pénteken több mint 2,24 millió ember repült egyetlen nap alatt Amerikában, ami rekord azóta, hogy elkezdődött a koronavírus-járvány.

A keddtől vasárnapig mért időszakban négy egymást követő napon több mint kétmillióan szálltak gépre naponta a TSA szerint – szinte ugyanannyian, mint a járvány előtt.

A statisztikai hivatal arras számít, hogy Hálaadáskor több mint négymillióan fognak gépre szállni, ami csupán öt százalékkal maradna el a 2019-es adatoktól. Lisa Farbstein, a TSA szóvivője szerint ugyanolyan zsúfoltak a repterek, mint régen és figyelmezteti az utasokat, hogy érjenek ki korán a reptérre, viseljenek maszkot és legyenek türelmesek, mert nagy tömegre lehet számítani.

(Forrás: Travel+Leisure)

covid-19 | amerika | egyesült államok | korona | usa

FOLYTASD EZZEL

Kiakadtak a budapestiek az idei adventi villamoson

Ezekben a városokban garantáltan magával ragad a karácsonyi hangulat

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram