Close
Robert Downey Jr. malibui bungalójában visszaköszön a Vasember-stílus

Robert Downey Jr. malibui bungalójában visszaköszön a Vasember-stílus

Robert Downey Jr. Hollywood egyik különcebb sztárja, akinek varázslatos malibui otthonához egy olyan vendégház tartozik, amiben legszívesebben az egész életünket leélnénk. A bungaló egy hét hektáros birtokon található, amelyet a színész még 2009-ben vásárolt.

Úgy tudni, Robert Downey Jr. feleségével, Susan Downey-vel vásárolta meg az ingatlant, mindössze egy évvel azután, hogy Vasemberként először láthattuk őt a mozivásznon. Azóta újabb és újabb innovatív technológiát állítottak üzembe, hogy minél fenntarthatóbbá tehessék otthonukat és a hozzá tartozó vendégházat.

A birtok napenergiával, szélturbinával is rendelkezik, de vízrendszere is maximálisan ökotudatos.

A bungaló a színész megbízására épült, a tervező pedig az ihletet a hobbit házakból és a Mars-kolónia építményeiből meríthette. Az ingatlan szokatlan megjelenése a nejlon bevonatú neoprén alapanyagoknak köszönhető, melyet nedves betonnal vontak be.

A belső teret is aszimetrikus ívek uralják,

ami nemcsak azt igazolja, hogy a világsztár különcsége túlmutat színészi szerepein, hanem azt is, hogy kifinomult és sajátos ízlése van.

A vendégházban két szoba, egy tágas konyha, egy hangulatos társalgó és egy moziszoba található.

(Forrás: Bosshunting, fotók: Joyce Kim, T Magazine)

ingatlan | malibu | luxuslakás | luxusingatlan | robert downey jr

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram