Ijesztő vagy örömteli lesz, ha majd ők szolgálnak ki a bárpultnál?

Nem beszélget veled az időjárásról, nem ajánl buli utáni street food-helyet és nem ad ismerkedési tanácsot sem. Aki szeret egy bárban italrendelés közben csevegni a bartenderrel, az látva ezt a videót, nem lesz oda a szórakozóhelyek jövőjéért. Már ha ez tényleg az.

A londoni Covent Gardenben található Sandbox VR  egy afféle virtuális valóság játszótér, ahol a vendégeket a Makr Shakr legfejlettebb robotja, Toni üdvözli – és aztán koktélt készít nekik.

A robotcsapos ugyanúgy tudja rázni és keverni az italt, mint az „igazi”, miközben felveszi a következő rendelést a vendégtől, aki beépített asztali terminálon adhatja le óhaját.

Illusztráció

Hatékonysága nyolcvan ital óránként.

A robot nemcsak a klasszikusokra, hanem egyedi koktélkreációkra is képes,

mint ahogyan az ebből a futurisztikus filmeket idéző videóból is kiderül.

(Forrás: UNLAD, Wikipedia, Globetender, illusztráció: Getty Images)

 

bártender | robot

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom