Close
Saját hop on-hop off hajójáratot kapott a Dunakanyar

Saját hop on-hop off hajójáratot kapott a Dunakanyar

A Mahart Passnave Kft. a MÁV-val kooperálva próba hajójáratokat indított és a nagy sikerre való tekintettel állandósítja a Dunakanyar településeinek vízi összeköttetését. A Visegrád–Nagymaros–Zebegény–Dömös–Nagymaros–Visegrád vonalon. Ezzel segítenek a belföldi turizmuson, és sokkal kényelmesebbé teszik a települések közötti átjárást. 

Kicsit magasabb csak az ára egy sima BKV-jegynél a Dunakanyar saját hajójának, de az ötszáz forintos napijeggyel egész nap ki és be lehet szállni a hajóba, hogy a vízen közelítsük meg a kedves kis településeket. Ez a hajós összeköttetés a turistákon kívül a helyieknek is szuper opció.

Úgy tudjuk, a hajójárat egész nyáron közlekedik majd. A menetrendet már közzé is tették a honlapon, mely szerint július 3-án indul a hiánypótló körjárat.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Pixabay, Roadster)

nagymaros | dömös | Dunakanyar | visegrád | zebegény

FOLYTASD EZZEL

Katasztrofális a helyzet az aszály miatt, a folyók élővilága is veszélybe került Angliában

„Kötelező” csókolóznod, ha ezeken a helyeken jársz Olaszországban

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom