Close
Saját hop on-hop off hajójáratot kapott a Dunakanyar

Saját hop on-hop off hajójáratot kapott a Dunakanyar

A Mahart Passnave Kft. a MÁV-val kooperálva próba hajójáratokat indított és a nagy sikerre való tekintettel állandósítja a Dunakanyar településeinek vízi összeköttetését. A Visegrád–Nagymaros–Zebegény–Dömös–Nagymaros–Visegrád vonalon. Ezzel segítenek a belföldi turizmuson, és sokkal kényelmesebbé teszik a települések közötti átjárást. 

Kicsit magasabb csak az ára egy sima BKV-jegynél a Dunakanyar saját hajójának, de az ötszáz forintos napijeggyel egész nap ki és be lehet szállni a hajóba, hogy a vízen közelítsük meg a kedves kis településeket. Ez a hajós összeköttetés a turistákon kívül a helyieknek is szuper opció.

Úgy tudjuk, a hajójárat egész nyáron közlekedik majd. A menetrendet már közzé is tették a honlapon, mely szerint július 3-án indul a hiánypótló körjárat.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Pixabay, Roadster)

Itt a Roadster legújabb, negyedik száma!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom