Close
Saját hop on-hop off hajójáratot kapott a Dunakanyar

Saját hop on-hop off hajójáratot kapott a Dunakanyar

A Mahart Passnave Kft. a MÁV-val kooperálva próba hajójáratokat indított és a nagy sikerre való tekintettel állandósítja a Dunakanyar településeinek vízi összeköttetését. A Visegrád–Nagymaros–Zebegény–Dömös–Nagymaros–Visegrád vonalon. Ezzel segítenek a belföldi turizmuson, és sokkal kényelmesebbé teszik a települések közötti átjárást. 

Kicsit magasabb csak az ára egy sima BKV-jegynél a Dunakanyar saját hajójának, de az ötszáz forintos napijeggyel egész nap ki és be lehet szállni a hajóba, hogy a vízen közelítsük meg a kedves kis településeket. Ez a hajós összeköttetés a turistákon kívül a helyieknek is szuper opció.

Úgy tudjuk, a hajójárat egész nyáron közlekedik majd. A menetrendet már közzé is tették a honlapon, mely szerint július 3-án indul a hiánypótló körjárat.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Pixabay, Roadster)

Dunakanyar | dömös | visegrád | hajójárat | nagymaros

FOLYTASD EZZEL

Szinte sokkolta a turistát, amikor meglátta, mennyibe kerül egy üveg víz a hotel minibárjában

Ha Olaszországban dolgoznál, ezekben a munkakörökben érdemes próbálkoznod

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram