Close
Nem enged bűvköréből ez a pazarul kozmopolita São Paulo-i lakás

Nem enged bűvköréből ez a pazarul kozmopolita São Paulo-i lakás

Vagány, modern, művészi, merész: megszeretni egy pillanat műve ezt a csodálatos lakást.

A Brazil Memola Estudio újította fel pazarul ezt a São Paulo-i lakást, melyben remek érzékkel egyesül a modern és a komfort, a művészet és a meghittség.

A felújítás során a csapat mindent lecsupaszított az alapig és rengeteg részt úgy is hagytak, ahogy feltárták: a csövekkel és látszóbeton-falakkal lofthangulatú lakást pedig ezután feltöltötték színekkel, puhasággal, dizájnnal és művészettel.

A nappaliból üvegfalon keresztül látni a város csodás zöldjére és épületeire, az étkezőből pedig egy balkonra is kiléphetünk. A műgyűjtő tulajdonosok kortárs műtárgyait remek érzékkel szórták el a lakás különböző pontjain, a képzőművészeti alkotásokat pedig hihetetlen szépen egészítik ki a formatervezett bútorok és stílusos dizájntárgyak.

A hangulat kozmopolita és vibráló, kortárs és mégsem elidegenítően indusztriális: a tervezők csodásan lavíroznak a kényelem és a kényelmet sokszor beáldozó vagányság között.

A lakás másik erőssége, hogy a műalkotásokat és térmeghatározó bútorokat lágy pasztellekkel egyensúlyozták:

gesztenyebarnák, bézsek és törtfehérek “nyugtatják” az amúgy esztétikailag folyamatosan izgalmas tereket.

Bravúros lett, akár ma költöznénk!

(Fotók: Fran Parente)

lakás | sao paulo | dizájn | nagy sztori | építészet

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram