Close
Így küzdhetünk fénnyel a jelenlegi helyzet ellen

Így küzdhetünk fénnyel a jelenlegi helyzet ellen

Közösségi kampányt indított az ország piacvezető dizájnközpontja.

Az elmúlt hetek történéseit sokan élik meg úgy, mint a fény és a sötétség harcát. Az egyik legfontosabb dolog, hogy senki se vesszen el borús gondolataiban, bizakodva tekintsen a jövőbe, maradjon a fény oldalán.

A fény mindig is fontos szimbólum volt az emberiség számára: a reményt, egy új kezdetet, egy boldogabb holnap ígéretét testesíti meg. Ezekben a napokban egy apró fénysugár is mosolyt tud csalni az arcunkra.

Ezen gondolatoktól vezérelve a Solinfo Group, Magyarország piacvezető dizájnközpontja és világítástechnikai tervezőirodája különleges felhívást tesz közzé: arra kérik az embereket, hogy este, amikor felgyújtanak egy lámpát, készítsenek róla egy képet vagy videót, és tegyék közzé a #staywiththelight #stayathome hashtag használatával. A projektben a Solinfo csapata is részt vesz, videóikért érdemes követni a Solinfo Group Facebook- és Instagram-oldalait.

Ez pedig a kampányhoz készült bevezető felhívás.

Ha a valóságban most nem is tehetjük meg, virtuálisan meg tudjuk fogni egymás kezét, és azt mondhatjuk egymásnak: #staywiththelight. A Solinfo csapata reméli, hogy minél több közösségi tartalom születik, és ez is erőt és hitet ad majd mindenkinek.

kampány | solinfo | világítástechnika | koronavírus

FOLYTASD EZZEL

Száznál is több programmal készül Budapest a 150. születésnapjára 

Hétfő este nézz fel az égre, valami nagyon különlegeset fogsz látni!

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram