Close
Ennél könnyebben nem lehet hazavinni a popkultúrát

Ennél könnyebben nem lehet hazavinni a popkultúrát

John F. Kennedy elmereng a repülőn, Muhammad Ali Joe Fraziert püföli, Sean Connery az Aston Martinjára támaszkodik. Ezek az ikonikus pillanatképek két kattintással a nappalinkba költözhetnek.

Természetesen limitált kiadásban és a készlet erejéig, de még mindig kaphatóak a Sonic Editions csúcsminőségű bekeretezett fotói. Ugyanazzal a technikával készültek, mint amit a művészeti galériák használnak, illetve valamennyi darab számozott és hitelesített.

A Sonic Editions a világ legjobb fotósaival együttműködve hozta létre páratlan archívumát, melyben felsorolni is nehéz, mennyi kultikus figura szerepel Bob Dylantól kezdve Clint Eastwoodon át Bruce Lee-ig. Az olykor hátborzongató, múltról mesélő felvételek nem hiányozhatnak egy popkulturáért rajongó faláról sem.

Itt megrendelhetők.

(Fotók: Uncrate)

kép | sonic editions | keret | art | popkult

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram