Close
Nagyon odateszi magát a Stand25 karácsonyra

Nagyon odateszi magát a Stand25 karácsonyra

Mi lenne, ha idén Széll Tamás és Szulló Szabina karácsonyi menüjét választanánk? Mutatjuk.

A Michelin-kalauz Bib Gourmand minősítéssel rendelkező Stand25 Bisztró egy igazi örömkonyha a Hold utcai piacon, mely a nyitása óta már számtalanszor bizonyította, minőségben és alapanyagban nem ismer tréfát. Így készülnek a karácsonyi menüre is, ahol szintén bátran nyúlnak hozzá a klasszikus fogásokhoz, csak úgy, mint az étteremben magában, ahol a legendás rakott krumpli és a gulyásleves is megtalálható a kínálatban.

A rendelhető ételek a következők:

Kacsamájterrine lilahagyma-lekvárral (összesen kb. 20 dkg) / 6900 Ft
Halászlé pontyfilével, tejjel (összesen kb. 0,6 l) / 5800 Ft
Töltött káposzta (összesen 4 gombóc), enyhén füstölt oldalassal / 5800 Ft
Kacsacomb lilakáposztával / 5900 Ft

Minden adag két személyre szánt porciót jelent, tehát az ételek csak párosával vihetők el, így a megadott árak is két főre vonatkoznak. A rendelés csak a teljes összeg kifizetése után válik biztossá, nem elég lefoglalni a kívánt csomagot. A kifizetésre a Stand 25 bisztróban van lehetőség, melyet november 23. és december 18. között kell leadni. A megrendelt ételeket december 24-én 9:00-12:00 között lehet majd átvenni a Stand Étteremben a megfelelő allergénes táblázattal és instrukciókkal csatolva.

A Stand25-öt a fa alá betenni nem lehet, de a karácsonyi asztalon elfér. Aki ki szeretné próbálni, milyen, ha a Széll–Szulló páros főzi az ünnepi vacsorát, annak ennél nem kellhet jobb alkalom!

Close