Close
Nagyon odateszi magát a Stand25 karácsonyra

Nagyon odateszi magát a Stand25 karácsonyra

Mi lenne, ha idén Széll Tamás és Szulló Szabina karácsonyi menüjét választanánk? Mutatjuk.

A Michelin-kalauz Bib Gourmand minősítéssel rendelkező Stand25 Bisztró egy igazi örömkonyha a Hold utcai piacon, mely a nyitása óta már számtalanszor bizonyította, minőségben és alapanyagban nem ismer tréfát. Így készülnek a karácsonyi menüre is, ahol szintén bátran nyúlnak hozzá a klasszikus fogásokhoz, csak úgy, mint az étteremben magában, ahol a legendás rakott krumpli és a gulyásleves is megtalálható a kínálatban.

A rendelhető ételek a következők:

Kacsamájterrine lilahagyma-lekvárral (összesen kb. 20 dkg) / 6900 Ft
Halászlé pontyfilével, tejjel (összesen kb. 0,6 l) / 5800 Ft
Töltött káposzta (összesen 4 gombóc), enyhén füstölt oldalassal / 5800 Ft
Kacsacomb lilakáposztával / 5900 Ft

Minden adag két személyre szánt porciót jelent, tehát az ételek csak párosával vihetők el, így a megadott árak is két főre vonatkoznak. A rendelés csak a teljes összeg kifizetése után válik biztossá, nem elég lefoglalni a kívánt csomagot. A kifizetésre a Stand 25 bisztróban van lehetőség, melyet november 23. és december 18. között kell leadni. A megrendelt ételeket december 24-én 9:00-12:00 között lehet majd átvenni a Stand Étteremben a megfelelő allergénes táblázattal és instrukciókkal csatolva.

A Stand25-öt a fa alá betenni nem lehet, de a karácsonyi asztalon elfér. Aki ki szeretné próbálni, milyen, ha a Széll–Szulló páros főzi az ünnepi vacsorát, annak ennél nem kellhet jobb alkalom!

karácsony | széll tamás | szulló szabina | stand25

FOLYTASD EZZEL

Ez a világ leggyakrabban készített karácsonyi desszertje

Innen és így még soha sem láthattad a Vörösmarty téri vásárt

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram