Close
Szabálytalan könyvespolcokat még nem szerettünk ennyire

Szabálytalan könyvespolcokat még nem szerettünk ennyire

Kétezer-ötszáz könyvet kellett elhelyeznie egy brooklyni belsőépítész irodának egy helyi lakásban. Megoldották, méghozzá nagyon ügyesen.

A Buro Koray Duman iroda egy williamsburgi lakás felújítására kapott megbízást. Willamsburg Brooklyn egyik leghipebb kerülete, amit a világ hipszterfővárosaként is emlegetnek, Kicsit általánosító megfogalmazás, de a lényeg, hogy egy olyan hely, ahol a szokatlan megoldásokat nemcsak elnézik, hanem kifejezetten kívánatosak is.

A Publisher’s Loft nevű lakás tulajdonosa egy kiadó és egy bútorkereskedő.

A kilenseink egy elég méretes, kétezer-ötszáz darabos könyvgyűjteménnyel rendelkeznek, amit szerettek volna a közelükben tudni, de ez akkora mennyiség, ami egyszerűen túl sok – mondta Koray Duman.

Úgy döntöttek, egy olyan polcrendszert építenek, ami az egész, száztíz négyzetméteres lakáson végigfut, és negyvenöt fokban el van fordítva. Így egy bizonyos szögből jól láthatók a könyvek, de másik szögből nézve elrejtik az ott lakók elől.

A negyvenöt fokban elfordított polcrendszerre jól rímelnek a padló csempéivel. A Publisher’s Loft tele van színes bútorokkal, van egy halványkék kanapé, narancssárga szőnyeg, zöld ebédlőszékek és egy sárga kárpitozott szék.

Nekünk nagyon tetszik, ha kell egy új könyvespolc, elgondolkozunk a megoldáson.

FOLYTASD EZZEL
Ebből az elképesztően látványos irodából garantáltan nem vágynál home office-ba
Ez az izlandi ház a tökéletes bizonyíték, miért érdemes rombolás helyett megmenteni
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom