Close
Valódi pezsgőben fürödhetsz ebben a szállodában

Valódi pezsgőben fürödhetsz ebben a szállodában

Úgy hangzik, mint amikor egy hollywoodi sztár elvonul a világtól, hogy eltöltse a jól megérdemelt énidejét. Most a tiéd lehet.

A Dial House Hotel szó szerint értelmezi a pezsgőfürdőt: valódi, minőségi pezsgőben történő ellazulást kínál.

A pezsgővel megtöltött kádban addig élvezheti a luxust a vendég, ameddig csak akarja, és természetesen pohárban érkező pezsgőt kap mellé.

Ha ez még mindig nem lenne elég, csokoládával beborított eper is jár a kényeztető csomaghoz.

Az ázást követően 24 karátos arany arcpakolás következik két személyre, majd egy fejedelmi vacsora a szálloda éttermében. A másnapi reggelit aranytálcán szolgálják fel a lakosztályban.

Mindez persze nem csak az Instagramnak szól. A pezsgő például remek méregtelenítő, ami azt jelenti, hogy a Moët-ban megmártózás után szinte ragyog a bőr. Az aranyos arckezelés pedig segít eltüntetni a pattanásokat.

Van egy hely Somlón, ahol buborékonként szűnik meg az idő. Ellátogattunk a Kreinbacher Birtokra, és egy óriási panasszal élnénk: miért nem lehet örökké itt élni?

(Forrás: Time Out, fotók: Getty Images)

szálloda | luxus | pezsgő | fürdő | Anglia

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram