Close
Egyik ámulatból a másikba ejt ez a grandiózus szaúd-arábiai villa

Egyik ámulatból a másikba ejt ez a grandiózus szaúd-arábiai villa

Fantasztikusan egyesülnek a klasszikus és kortárs dizájnelemek ebben a házban, melynek minden négyzetmétere maga az eleganciába öntött luxus.

Amal Quamber, az Atria Design stúdió építésze tervezte ezt az egészen fenomenális villát Rijádban, Szaúd-Arábia fővárosában.

A kőből épült és márvánnyal díszített, gigantikus otthon a végletekig kimeríti a magasztosság fogalmát: excentrikus, ragyogó terek adják egymásnak a kulcsot a villában.

A házban az európai és mediterrán színpaletta, valamint az andalúz építészet a kortárs tervezés jegyei egyaránt megjelennek, a fúzió végeredménye pedig egy olyan épület, amit percek óta tátott szájjal nézünk.

(Fotók: ©DelightFULL / Amal Qamber / Atria Design /)

dizájn | villa | luxus | szaud-arábia | építészet

FOLYTASD EZZEL

Egzotikus ízek, romantikus séták és egy mesebeli kastély – Ajándékötletek Valentin-napra

Ezért vacsoráznak mindig ennyire későn Spanyolországban

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram