Close
A Wizz Air törli szurkolói járatát Tiranába

A Wizz Air törli szurkolói járatát Tiranába

A Wizz Air a Nemzetközi (FIFA) és az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) közös döntése nyomán, amelynek értelmében a világbajnoki selejtezőkön nem vehetnek részt a vendégcsapatok drukkerei, törli szeptember 5-ére meghirdetett szurkolói járatát Tiranába.

A járattörlésről a légitársaság e-mailben értesíti a foglalást végző utasokat, a foglaláskor megadott e-mail címen.

Amennyiben az érintett utasok igénylik, térítésmentesen átfoglalhatják jegyüket egy másik járatra, vagy a légitársaság visszatéríti számukra az eredeti jegyár 100 százalékát, illetve arra is lehetőséget biztosít, hogy a jegyár 120 százalékának megfelelő összeget WIZZ-pontokban igényeljék vissza, melyet 12 hónapig bármilyen Wizz Air járatra, illetve szolgáltatásra fel tudnak használni az utasok.

Bár a járattörlés a légitársaságon kívül álló okok miatt történt, a Wizz Air ezúton is elnézést kér az esetleges kellemetlenségekért.

A három mérkőzés után hétpontos magyar válogatott szeptember 2-án az angol válogatottat fogadja világbajnoki selejtezőn, ezután utazik Tiranába.

(Forrás: MTI, fotók: Getty Images, Wizz Air, Pixabay)

szurkolói járat | utazás | foci | repülés | wizz air

FOLYTASD EZZEL

Hőségriadóra készülhet, aki a következő napokban ezekbe az országba utazik

Mégsem érdemes betiltani a rövid távú járatokat? Meglepő következtetésre jutott egy tanulmány

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram