Close
Ismerd meg a nőt, aki betört a szusi férfias világába

Ismerd meg a nőt, aki betört a szusi férfias világába

Szenvedély+elköteleződés+tehetség=művészet.

A nőket évszázadokon át kizárták a szusikészítés világából, aminek oka a biológiában keresendő, a havi egyszeri vérzés miatt – ahogyan sok kultúrában – nem tekintették őket alkalmasnak a munkára ezeken a bizonyos napokon. A szusi esetében ez azt jelentette, hogy úgy vélték, az ízlelésük ezekben a napokban nem működik megfelelően, és a testhőmérsékletük megváltozása is alkalmatlanná teszi őket arra, hogy érezzék az alapanyagok hőmérsékletét.

Oona Tempest olyan nő, aki igyekszik megtörni ezeket a kulináris tabukat. Hosszú éveket szentelt a szusi művészetének, tudását pedig egy New York-i étteremben kamatoztatja. Ez a mozi nagyszerűen adja vissza azt a szenvedélyt, ami az igazán nagy és erős teljesítményekhez kell.

Ez is érdekelhet:

szusi | oona tempest | video

FOLYTASD EZZEL

Lebilincselő videó készült az emberek nélküli metropoliszról

Látványos videó mutatja meg, hogyan lett Isztambul két kontinens szerelemgyereke

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram