Ismerd meg a nőt, aki betört a szusi férfias világába

Szenvedély+elköteleződés+tehetség=művészet.

A nőket évszázadokon át kizárták a szusikészítés világából, aminek oka a biológiában keresendő, a havi egyszeri vérzés miatt – ahogyan sok kultúrában – nem tekintették őket alkalmasnak a munkára ezeken a bizonyos napokon. A szusi esetében ez azt jelentette, hogy úgy vélték, az ízlelésük ezekben a napokban nem működik megfelelően, és a testhőmérsékletük megváltozása is alkalmatlanná teszi őket arra, hogy érezzék az alapanyagok hőmérsékletét.

Oona Tempest olyan nő, aki igyekszik megtörni ezeket a kulináris tabukat. Hosszú éveket szentelt a szusi művészetének, tudását pedig egy New York-i étteremben kamatoztatja. Ez a mozi nagyszerűen adja vissza azt a szenvedélyt, ami az igazán nagy és erős teljesítményekhez kell.

Ez is érdekelhet:

Tokión túl is van élet – Három izgalmas hely a főváros közelében

Ha már a Cukidzsi halpiac és a reggeli szuszizás sem hoz lázba, érdemes lehet Tokiót egy-két napra magunk mögött hagyni, és felfedezni a környékbeli városok valamelyikét is. Mutatjuk a kedvenceinket.

szusi | video | oona tempest

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom