Close
Ismerd meg a nőt, aki betört a szusi férfias világába

Ismerd meg a nőt, aki betört a szusi férfias világába

Szenvedély+elköteleződés+tehetség=művészet.

A nőket évszázadokon át kizárták a szusikészítés világából, aminek oka a biológiában keresendő, a havi egyszeri vérzés miatt – ahogyan sok kultúrában – nem tekintették őket alkalmasnak a munkára ezeken a bizonyos napokon. A szusi esetében ez azt jelentette, hogy úgy vélték, az ízlelésük ezekben a napokban nem működik megfelelően, és a testhőmérsékletük megváltozása is alkalmatlanná teszi őket arra, hogy érezzék az alapanyagok hőmérsékletét.

Oona Tempest olyan nő, aki igyekszik megtörni ezeket a kulináris tabukat. Hosszú éveket szentelt a szusi művészetének, tudását pedig egy New York-i étteremben kamatoztatja. Ez a mozi nagyszerűen adja vissza azt a szenvedélyt, ami az igazán nagy és erős teljesítményekhez kell.

Ez is érdekelhet:

video | szusi | oona tempest

FOLYTASD EZZEL

Három perc alatt bele lehet szeretni ebbe a fantasztikus ázsiai országba

Látványos videó bizonyítja, hogy Peru több, mint a Machu Picchu

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom