Close
Táncelőadásokkal, jógával és önismereti előadásokkal várnak minket az Everness fesztiválon

Táncelőadásokkal, jógával és önismereti előadásokkal várnak minket az Everness fesztiválon

Augusztus 25. és 30. között rendezik meg az Everness önismereti fesztivált Siófok-Sóstón.

Az ötnapos rendezvényen egyebek mellett táncfoglakozásokkal, jógával, önismereti előadásokkal és koncertekkel várják az érdeklődőket – hét színpadon, főként hazai előadók közreműködésével. A mozgás-színpadon lesznek NIA-foglalkozások, transztánc, haka, tajcsi, táncmeditáció, hatha jóga és akrojóga.

A fesztiválon az akrojóga rejtelmeibe is betekintést nyerhetünk

A hangterápiás térben fellép többek között Karacs Ildi, a Deep Soundjourney és Ábrahám Beáta.

A fesztiválon előadások és kerekasztal-beszélgetések is lesznek többek között kvantumfizikai világképről, pszichológiáról és spiritualitásról, valamint ezek összefüggéseiről. Többet megtudhatunk az önazonosságról és a tiszta kommunikációról, valamint arról, milyen lehet egy harmincfős poliamor közösségben élni.

A zenei színpadon fellép a Pachamama Band, a Gaia Tree, a Kirtan Jam, a Vágtázó Csodaszarvas és a Lanou zenekar, a Samsara Boulevard és a Karma Pema Dorja Ölvedi Gáborral. Színpadra lép a Holddalanap, az Earthjam, sprituális drum & bass zenét játszik majd a Tosoda Project.

Ez is érdekelhet:

önismeret | Everness 2021 | Everness

FOLYTASD EZZEL

Száznál is több programmal készül Budapest a 150. születésnapjára 

Hétfő este nézz fel az égre, valami nagyon különlegeset fogsz látni!

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram