Close
Felrúgják a fiatalok a korlátozásokat, mert bulizni akarnak

Felrúgják a fiatalok a korlátozásokat, mert bulizni akarnak

Beindult a tavaszi szünet az amerikai egyetemeken, és az olcsó repülőjegyárak sem segítenek a hatóságok helyzetén.

A Spring Break, vagyis a tavaszi szünet az az időszak az amerikai egyetemisták körében, amikor csapatostul utaznak meleg helyekre, hogy az év eleji vizsgaidőszak után kipihenjék a fáradalmaikat.

A koronavírus miatti korlátozások miatt sok szakértő, kormányzó szólította fel a fiatalokat, hogy idén hagyják ki ezt az össz-egyetemista mulatságot, ugyanis az a koronavírusos esetszámok megugrásához is vezethet, ám úgy fest, nem mindenki hallgat ezekre a hangokra.

Hétvégén százötven embert tartoztattak le Miami Beachen, mivel engedély nélkül gyülekeztek, nem tartották be a távolságtartás szabályait, és maszkot sem viseltek. A letartoztatások során két rendőr is megsérült, őket kórházba kellett szállítani a sérüléseik miatt. Miamiben jelenleg éjféltől van kijárási korlátozás.

“Túl sok aktivitást látunk a tavaszi szünet miatt – mondta Miami Beach polgármestere, Dan Gelber a CNN-nek. – Gondunk van azzal, hogy túl sok ember jön ide, és azzal, hogy túl sokan jönnek ide, hogy kitombolják magukat.”

Gelber szerint a légitársaságok által szándékosan erre az időszakra időzített olcsó repjegyárak és a helyi hotelek akció vezettek ahhoz, hogy főként a keleti partról rengeteg fiatal érkezett a városba.

spring break | letartóztatás | miami | miami beach | tavaszi szünet

FOLYTASD EZZEL

Egekben a szállásárak Dohában, nagyon rosszul jár, aki nem foglalt időben szobát a foci vb idejére

Az utolsó korlátozásokat is eltörli az egyik legnépszerűbb téli úti cél

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ha imádod a legminőségibb dizájnt, ez a hazai lakberendező cég lesz a mennyországod
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom