Close
Teljessé vált Budapest legújabb pop-up pékséglánca

Teljessé vált Budapest legújabb pop-up pékséglánca

Tovább terjeszkedik a Zsebi-birodalom.

Zsebi nem más, mint egy kedves eb, a gazdája Kovács Kristóf producer, a Déryné tulajdonosa. Zsebi már nem pusztán egy szimpla kutyus, hanem sokkal több annál. Daliás termete, intelligens tekintete, derűs lénye immár egy boutique pékség arculatában is megjelenik, ugyanis róla nevezték el azt a pop-up láncot, amelynek legújabb egységei az elmúlt napokban nyíltak meg a belvárosi Bécsi utcában és a Pozsonyi úton.

Az arculat Kovács Kristóf munkája

A kínálat ugyanaz, mint a Bartók Béla úti boltban, Kovács Kristóftól megtudtuk, hogy a forgalom impozáns, napi száztíz-százharminc bejglit sütnek a munkatársai, ezek kivétel nélkül el is fogynak. Megszállott figyelemmel fordulnak a slágertermékük felé: ha egy bejglinek nem ideális a márványozottsága, már nem kerülhet be az első osztályú termékek közé.

Az egyetlen hír, ami beárnyékolja a nyitás feletti örömünket, hogy ezek a helyek valóban pop-up jelleggel működnek, nem csak egy marketingfogásról van szó. Mindhárom egység időszaki jelleggel működik, és be fognak zárni. A tippünk az, hogy a karácsonyi időszak alatt biztosan nyitva lesznek, úgyhogy aki nem akar lemaradni egy franciás-magyaros pékségélményről, célozza be valamelyik Zsebit, és kapjon fel egy bejglit, vagy pastel del natát, sajtos rudat, egyebet, és igyon még mellé egy forró espressót is!

A fullos Déryné-élményt most nem kaphatjuk meg, hiszen zárva vannak (igaz, egy nemzetközi filmforgatás kedvéért a napokban kinyílik, egy barcelonai kávéházat fog megszemélyesíteni a Déryné), de az előtte lévő hütte zavartalanul üzemel. A házhoz szállítás – benne a gusztusos bécsi szeletekkel – is pörög, vagyis ha a helyszínen nem is, de egyéb helyeken és az otthonunkban kaphatunk egy kis Déryné-élményt.

zsebi | hütte | déryné | bejgli | pékség

FOLYTASD EZZEL

Amikor benyitottam, azt hittem, hogy Olaszországban vagyok

Újra és újra megdöntik az egy nap alatt felkeresett kocsmák világrekordját

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ha imádod a legminőségibb dizájnt, ez a hazai lakberendező cég lesz a mennyországod
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom