Close
Az Adidas így hódítaná meg a messzi-messzi galaxist

Az Adidas így hódítaná meg a messzi-messzi galaxist

Az Adidas és a Lucasfilm kooperációjának köszönhetően a jelenkor egyik körberajongott sorozata, a The Mandalorian is belép a sneakerek világába.

A kollekció elkészítéséhez felhasznált elemekhez a sorozat első évadjához nyúltak vissza, a lépőkön, valamint a dedikált talpbetéteken többek között feltűnik az ikonikus páncélruha, Darksaber és Baby Yoda is. A kollekciót november 4-től lehet megvásárolni, az áruk 70 és 150 dollár között mozog. Egyébként egy hete elrajtolt a sorozat második évada is, így valószínűleg nem véletlen az, hogy ezekben a napokban dobták piacra a különleges kollekciót.

Természetesen a kollekcióhoz az egyedi talpbetétek sem hiányozhatnak:

Lucas | kollekció | star wars | The Mandalorian | george lucas

FOLYTASD EZZEL

Ezekre a márkákra egyszerűen nem hat a gazdasági válság

Így néznek ki a legnépszerűbb úti célok, ha Gucci táskaként öltenek testet

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom