Close
Az Adidas így hódítaná meg a messzi-messzi galaxist

Az Adidas így hódítaná meg a messzi-messzi galaxist

Az Adidas és a Lucasfilm kooperációjának köszönhetően a jelenkor egyik körberajongott sorozata, a The Mandalorian is belép a sneakerek világába.

A kollekció elkészítéséhez felhasznált elemekhez a sorozat első évadjához nyúltak vissza, a lépőkön, valamint a dedikált talpbetéteken többek között feltűnik az ikonikus páncélruha, Darksaber és Baby Yoda is. A kollekciót november 4-től lehet megvásárolni, az áruk 70 és 150 dollár között mozog. Egyébként egy hete elrajtolt a sorozat második évada is, így valószínűleg nem véletlen az, hogy ezekben a napokban dobták piacra a különleges kollekciót.

Természetesen a kollekcióhoz az egyedi talpbetétek sem hiányozhatnak:

star wars | kollekció | The Mandalorian | Lucasfilm | Lucas

FOLYTASD EZZEL

Kihagyhatatlan ínyencségek – Két premier a Bartók Tavasz bemutatói közül, amin ott kell lenni

Új utak és régi kedvencek – Legendák állnak a Müpa színpadán március 30-án

Rendeld meg a Roadster magazin 11. számát!

Mi a közös Rio de Janeiróban, egy alig ismert horvát luxus menedékben, és egy hotellé alakított New York-i reptéri terminálban? Mindet bemutatjuk a Roadster legfrissebb számában! Ezeken kívül találkozunk a világ egyik legnevesebb dizájnerével, Jaime Hayonnal, bemutatunk hat remek hazai kabinházat és kiderítjük, hol lehet jó vermutot inni Magyarországon. Ezzel még nincs vége, ugyanis elmentünk Provence-ba és kipróbáltuk az új 7-es BMW-t, Svédországban pedog a Toyota RAV4-et. Egy asztalhoz ültettük Péterfy Bori rocksztárt, Gerendai Károly kultmogult, Szabó Simon színészt, Molnár S. Szonja kurátort és Tombor Zoltán fotográfust, és kifaggattuk őket Budapesthez fűződő érzelmeikről. Elmeséljük milyen Marokkó egyik feltörekvő szörfmekkája, Taghazout, és benézünk a főváros új dizájnhoteljébe, a Verno House-ba is. Megszólaltatjuk még Kertész Attila képzőművészt, Sivák Zsófit, a Heves-megyei kocsmák Robert Capáját, és még Puzsér Róbert is tollat ragadott a kedvünkért. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram