Close
Tihany őszi hangulata egy pillanatra megállítja az időt

Tihany őszi hangulata egy pillanatra megállítja az időt

Hogy milyen a Balatonnál élni, arról lassan egy regényt is kiadhatnék. Mégis, miközben főleg interjúkat készítek, és gasztronómiai vagy utazási élményekről írok, szinte már természetesnek veszem a varázslatot, ami nap mint nap körülvesz.

De most, hogy az őszi, tihanyi túrákon készített fotóimat böngésztem a tél első napjain, valami furcsa harmónia talált rám. Remélem, ezzel nem leszek egyedül.

 

  

 

(Fotók: Gyana Dániel)

FOLYTASD EZZEL
Vállalkozók tiltakoznak az oltási igazolás ellen Montenegróban
Bréking: megnyitja határait Amerika!
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom