Close
A magyar trombitaművész, aki Marvel-filmekben és a Squid Game-ben fújja, és alig ismerik

Láttad a Netflixen a Squid Game-et? Akkor őt is hallottad játszani.

Tóth László trombitaművész nevét nem sokan ismerik, holott olyan sikerprodukciókban vett részt, mint a Marvel és a Star Trek-filmek, a Netflixen debütált dél-koreai sorozat, a Squid Game, vagy ott van a Bajnokok Ligája himnusz, abban is ő fújja a trombitát. Izing Róbert, a Roadster főszerkesztője arra volt kíváncsi, mi jelent nagyobb sikert Tóth Lászlónak: Amerika kapitány, a Netflix és az HBO filmek, vagy valami más? Mikor boldog egy trombitaművész? Hol vannak a komolyzene határai? És miért lecsó? Lecsó?! Igen, Lecsó. A podcastből kiderül.

izing róbert | amerika kapitány | netflix | full random | marvel

FOLYTASD EZZEL

Te örökre hallgatnál róla, ő megírta egy könyvben – Péterfy Bori-podcast

Bitcoin bányát nyitott az Alföldön, de a McDonald’s-ba nem vették fel – Weiler Péter-podcast

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom