Close
A magyar trombitaművész, aki Marvel-filmekben és a Squid Game-ben fújja, és alig ismerik

Láttad a Netflixen a Squid Game-et? Akkor őt is hallottad játszani.

Tóth László trombitaművész nevét nem sokan ismerik, holott olyan sikerprodukciókban vett részt, mint a Marvel és a Star Trek-filmek, a Netflixen debütált dél-koreai sorozat, a Squid Game, vagy ott van a Bajnokok Ligája himnusz, abban is ő fújja a trombitát. Izing Róbert, a Roadster főszerkesztője arra volt kíváncsi, mi jelent nagyobb sikert Tóth Lászlónak: Amerika kapitány, a Netflix és az HBO filmek, vagy valami más? Mikor boldog egy trombitaművész? Hol vannak a komolyzene határai? És miért lecsó? Lecsó?! Igen, Lecsó. A podcastből kiderül.

trombitaművész | izing róbert | marvel | the squid game | netflix

FOLYTASD EZZEL

Elegáns reggeliző a Duna partján, ahová nemcsak az ételekért, hanem a hangulatért is megyünk

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom