Close
Ezreket várnak a tavasz legnagyobb tulipánszüretére Kőröshegyen

Ezreket várnak a tavasz legnagyobb tulipánszüretére Kőröshegyen

Április 8-án kezdődik és tíz napon át tart Magyarország kedvenc tulipánszürete.

A Balaton déli partján erre az alkalomra megnyitják a levendulás ajándékboltot és remélhetőleg a virágos kertet is, ahol a látogatók saját kezűleg, szabadtéren, biztonságos keretek között szedhetik le a legszebb tulipánokat – olvasható az esemény Facebook-oldalán. Ott egyébként az is látható, hogy a szüretre több ezren jelezték már részvételüket.

A tavalyi összefogásnak köszönhetően idén áprilisban körülbelül 258 ezer  tulipán bont szirmot Kőröshegyen. Bár a helyzet még mindig bizonytalan, de a szervezők reménnyel várják a tavaszt; ha a körülmények engedik, várnak mindenkit a Balaton déli partjára tulipánt szedni – áll a posztban.  

A hely más boltokhoz és kertészetekhez hasonlóan a hatályos jogszabályok szerint látogatható. A szabadtéri gazdaságban minden feltétel biztosított a lehető legbiztonságosabb vásárláshoz: maszk, kézfertőtlenítő, kézmosópont, és hatalmas nyitott terület, ahol gyerekjáték a távolságtartás.

Pontos információt – a jelen helyzetre való tekintettel – csak az eseményhez közeledve tudnak adni, további részletek pedig ide kattintva érhetőek el.

(Forrás: Az esemény Facebook-oldala, fotók: Pixabay)

FOLYTASD EZZEL
Ha már tavasz van, fesztivál is lesz Budapesten
„Egy a Természettel” – Vadászati és Természeti Világkiállítás, Budapest
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom