Close
Ezreket várnak a tavasz legnagyobb tulipánszüretére Kőröshegyen

Ezreket várnak a tavasz legnagyobb tulipánszüretére Kőröshegyen

Április 8-án kezdődik és tíz napon át tart Magyarország kedvenc tulipánszürete.

A Balaton déli partján erre az alkalomra megnyitják a levendulás ajándékboltot és remélhetőleg a virágos kertet is, ahol a látogatók saját kezűleg, szabadtéren, biztonságos keretek között szedhetik le a legszebb tulipánokat – olvasható az esemény Facebook-oldalán. Ott egyébként az is látható, hogy a szüretre több ezren jelezték már részvételüket.

A tavalyi összefogásnak köszönhetően idén áprilisban körülbelül 258 ezer  tulipán bont szirmot Kőröshegyen. Bár a helyzet még mindig bizonytalan, de a szervezők reménnyel várják a tavaszt; ha a körülmények engedik, várnak mindenkit a Balaton déli partjára tulipánt szedni – áll a posztban.  

A hely más boltokhoz és kertészetekhez hasonlóan a hatályos jogszabályok szerint látogatható. A szabadtéri gazdaságban minden feltétel biztosított a lehető legbiztonságosabb vásárláshoz: maszk, kézfertőtlenítő, kézmosópont, és hatalmas nyitott terület, ahol gyerekjáték a távolságtartás.

Pontos információt – a jelen helyzetre való tekintettel – csak az eseményhez közeledve tudnak adni, további részletek pedig ide kattintva érhetőek el.

(Forrás: Az esemény Facebook-oldala, fotók: Pixabay)

FOLYTASD EZZEL
Tíz program, amit látni kell a 2022-es Bartók Tavasz most bejelentett programjából
Ezen a balatoni programon színt vihetsz a novemberbe
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom