Close
Ezer eurót kaphatsz azért, hogy hajós partikra és borkóstolókra járj Budapesten

Ezer eurót kaphatsz azért, hogy hajós partikra és borkóstolókra járj Budapesten

A TikTokon és az Instagramon keresztül népszerűsítené az Ultimate Budapest a magyar fővárost, így ez igazi álommunka lehet azoknak, akik imádnak kisvideókat készíteni.

Az Ultimate Budapest videós tartalomkészítőt keres, aki egy hónapra fejest ugrik a lüktető, színes, izgalmas magyar fővárosba és élményeit a TikTok-on és az Instagramon is dokumentálja. A turisztikai szakemberekből álló csapat célja, hogy

segítsenek az utazóknak tájékozódni arról, hogy Budapest milyen lenyűgöző élményeket kínál.

A szerencsés TikTokker heti húsz-huszonöt órát fog dolgozni, így elegendő szabadidővel rendelkezik majd, hogy felfedezze Budapest rejtett titkait. A sikeres pályázó ezer eurót (kb. 357 ezer forintot) kap, de fizetik a repülőjegyét, a szállását, valamint ingyenes belépőket kap különféle programokra, például

borkóstolásra és termálfürdő-partikra, amelyeket aztán megörökíthet és megoszthat.

A tökéletes jelöltnek kellő tapasztalattal kell rendelkeznie TikTok-videók és Instagram-sztorik gyártásában, emellett olyanok jelentkezését várják, akik kreatívak és 2022. június közepétől július elejéig szívesen utazgatnának egy teljes hónapon keresztül.

(Forrás: Travel+Leisure, fotók: Getty Images)

marketing | instagram | utazás | tiktok | munka

FOLYTASD EZZEL

Kihagyhatatlan ínyencségek – Két premier a Bartók Tavasz bemutatói közül, amin ott kell lenni

Új utak és régi kedvencek – Legendák állnak a Müpa színpadán március 30-án

Rendeld meg a Roadster magazin 11. számát!

Mi a közös Rio de Janeiróban, egy alig ismert horvát luxus menedékben, és egy hotellé alakított New York-i reptéri terminálban? Mindet bemutatjuk a Roadster legfrissebb számában! Ezeken kívül találkozunk a világ egyik legnevesebb dizájnerével, Jaime Hayonnal, bemutatunk hat remek hazai kabinházat és kiderítjük, hol lehet jó vermutot inni Magyarországon. Ezzel még nincs vége, ugyanis elmentünk Provence-ba és kipróbáltuk az új 7-es BMW-t, Svédországban pedog a Toyota RAV4-et. Egy asztalhoz ültettük Péterfy Bori rocksztárt, Gerendai Károly kultmogult, Szabó Simon színészt, Molnár S. Szonja kurátort és Tombor Zoltán fotográfust, és kifaggattuk őket Budapesthez fűződő érzelmeikről. Elmeséljük milyen Marokkó egyik feltörekvő szörfmekkája, Taghazout, és benézünk a főváros új dizájnhoteljébe, a Verno House-ba is. Megszólaltatjuk még Kertész Attila képzőművészt, Sivák Zsófit, a Heves-megyei kocsmák Robert Capáját, és még Puzsér Róbert is tollat ragadott a kedvünkért. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram