Close
Így utazzunk a legjobb történetek nyomában!

Érdemes-e felkeresni egy helyet, amiről olvastunk vagy filmben láttuk? Tud adni valamit egy irodalmi vagy filmművészeti ihletésű zarándoklat, vagy az ilyesminek csak csalódás lehet a vége? Ismét megmondjuk a magunkét.

A koronavírus sok mindent megváltoztatott, az egyik legfontosabb ilyen változás az volt, hogy a világ megállt és bezárult. A légitársaságok gépei nem szálltak fel többé, az országhatárokat lezárták, leállt a nemzetközi vonatközlekedés, és végül mindenféle közlekedés, a legvége pedig az lett, hogy a lakásunkból is csak bevásárolni és edzeni mehetünk ki. Amikor ezt a podcastet felvettük, minderről még fogalmunk sem volt. Mit sem sejtve, önfeledten terveztük a nyarat, az utazásokat, így adta magát a téma. Aztán amikor Olaszországot karantén alá vonták, úgy döntöttünk, ezt az adást eltesszük későbbre, akkorra, amikor már minden rendben lesz. Egy hónapnál nem lehet több, gondoltuk.

Most már tudjuk, hogy több lett, és még nincs vége, ezért úgy döntöttünk – karantén ide, lezárt országhatárok oda –, mégis kitesszük a digitális térbe ezt a podcastet.

Mert álmodozni jó. Mert terveket szőni kell. Különben megbolondulunk.

Szóval utazzunk egy kicsit, még ha csak fejben is, még ha csak könyvek, filmek és egy podcast segítségével is, és járjuk be Olaszország, Ciprus, Dublin és New York utcáit!

Ez is érdekelhet:

A Roadster podcastpartnere a Rode.

FOLYTASD EZZEL
Bitcoin bányát nyitott az Alföldön, de a McDonald’s-ba nem vették fel – Weiler Péter-podcast
Nehéz ember és senki sem szereti a szakmában – Kovács Kristóf-podcast
Rendeld meg a Roadster magazin 7. számát!
Friss lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 220 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom