Close
Így utazzunk a legjobb történetek nyomában!

Érdemes-e felkeresni egy helyet, amiről olvastunk vagy filmben láttuk? Tud adni valamit egy irodalmi vagy filmművészeti ihletésű zarándoklat, vagy az ilyesminek csak csalódás lehet a vége? Ismét megmondjuk a magunkét.

A koronavírus sok mindent megváltoztatott, az egyik legfontosabb ilyen változás az volt, hogy a világ megállt és bezárult. A légitársaságok gépei nem szálltak fel többé, az országhatárokat lezárták, leállt a nemzetközi vonatközlekedés, és végül mindenféle közlekedés, a legvége pedig az lett, hogy a lakásunkból is csak bevásárolni és edzeni mehetünk ki. Amikor ezt a podcastet felvettük, minderről még fogalmunk sem volt. Mit sem sejtve, önfeledten terveztük a nyarat, az utazásokat, így adta magát a téma. Aztán amikor Olaszországot karantén alá vonták, úgy döntöttünk, ezt az adást eltesszük későbbre, akkorra, amikor már minden rendben lesz. Egy hónapnál nem lehet több, gondoltuk.

Most már tudjuk, hogy több lett, és még nincs vége, ezért úgy döntöttünk – karantén ide, lezárt országhatárok oda –, mégis kitesszük a digitális térbe ezt a podcastet.

Mert álmodozni jó. Mert terveket szőni kell. Különben megbolondulunk.

Szóval utazzunk egy kicsit, még ha csak fejben is, még ha csak könyvek, filmek és egy podcast segítségével is, és járjuk be Olaszország, Ciprus, Dublin és New York utcáit!

Ez is érdekelhet:

A Roadster podcastpartnere a Rode.

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom