Close
Ha Szicíliába utaznánk, ezeket érdemes szem előtt tartanunk

Ha Szicíliába utaznánk, ezeket érdemes szem előtt tartanunk

Ötvenöt szicíliai városban tették ismét kötelezővé a maszk viselését egészen szeptember 6-ig.

Emellett felfüggesztették a csoportos programokat, valamint a tömegrendezvényeket. A családi rendezvények, például esküvők esetében a résztvevők kizárólag előzetes teszteléssel lehetnek jelen.

Palermo, Szicília régió legnagyobb városa

Az intézkedés ötvenöt, többnyire kisebb és közepes nagyságú várost érint, közöttük van a 24 ezer lakosú Noto, valamint a római kori mozaikjai miatt sűrűn látogatott Piazza Armerina is. Három önkormányzat területén a közepes fokozatú, úgynevezett narancssárga színű besorolást vezették vissza, vagyis a vendéglátás csak elvitelre dolgozhat, bezártak a múzeumok, edzőtermek, mozik.

Nello Musumeci, a tartomány elnöke hangoztatta, hogy a szigorítások oldásához a szicíliaiak hetven százalékának meg kell kapnia a védőoltás első adagját.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: MTI, fotó: Getty Images)

világjárvány | palermo | noto | olaszország | szicília

FOLYTASD EZZEL

Hamarosan akár a tiéd is lehet egy ingyen repjegy ebbe a kedvelt távoli metropoliszba

Ezek a világ legbarátságosabb városai

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram